This object is in archive! 

Navigate "from -> through -> to", [CZ] Navigovat "z -> přes -> do"

Petr Černý shared this idea 9 years ago
Completed

I have not found "navigate from" settings and I have not found "navigate

through" settings. Sometimes I need to set up a transit places and

start point.

Sorry for my english :-)


[CZ]

Nikde jsem nenašel možnost nastavení navigace z konkrétního místa a možnost nastavit průjezdní místa. Řeším to přes předem připravenou trasu, ale pokud na cestě změním plány, rád bych měl možnost nastavit si několik průjezdních míst.

Replies (5)

photo
1

Mám stejný problém při práci off line (Locus Pro)

photo
1

Omlouvám se.

Stačilo najít dokumentaci.

photo
1

[CZ] zdravím, omluva netřeba. Tohle je funkce, která v aplikaci celkem chybí. Mám ji nicméně už v hlavě, takže jen ji zrealizovat. Pokud by něco bylo nejasné, určitě se ptejte buď zde, nebo v samostatném příspěvku (lepší varianta), zaměřeném na konkrétní problém.

photo
1

Zdravím pánové,

celkem starý topic ale myslím, že je již hotov přímo přes funkci "Navigovat do", je to tak? Tam lze naplánovat trasu i včetně průjezdních míst. Nicméně nelze již pak hotovou trasu zpět editovat. To je ale něco co je v plánu a mělo by být během letoška zrealizované.


Pokud nebudete mít nic proti, tento topic označím jako hotový, jelikož nejpodstatnější část funguje a zbytek je již jako existující nápad například zde: http://help.locusmap.eu/topic/edit-a-route-after-saving-or-importing-it


Díky za pochopení.

photo
1

Dobrý den, nejsem proti. Průjezdní místa již v aplikaci jsou, byť jsem ikonu chvilku hledal (v záhlaví není moc očekávaná). Každopádně opožděně děkuji za přidání.

Replies have been locked on this page!