This object is in archive! 

Can't install Locus Map Pro from Google Play

Carsten shared this problem 8 years ago
Solved

Hi,

sorry for bad english - I'm from germany.

Now the problem. I want to install the newest locus pro from the google play store. So, i purchaised and want to install.

But my mobile (galaxy S4 rooted) olny says "nicht kompatible Aktualisierung" (update not compatible)

can somebody help me with that?

thanks

Replies (10)

photo
1

Good day Carsten,


we are not aware about any issue with compatibility! So it is definitely not a problem on a Locus side.


Please check our FAQ here : http://docs.locusmap.eu/doku.php?id=manual:faq:problem_with_install_from_google_play , in the middle is a few steps, that may helps, so please try them on your device.

photo
1

Dobrý den, koupil jsem si před lety Locus. Tou dobou jsem používal free google účet, na který je aplikace registrovaná. Později jsem přešel na placený google účet, a mám problém si Locus na nové zařízení stáhnout (aspoň si myslím, že toto je důvod, už jsme to řešili cca před rokem, když jsem pořídil tablet a nějak jsme to vyřešili. Teď mám nový telefon a potřebuji udělat to samé a nechci si přitom d telefonu tahat i ten starý účet, nainstaluje to pak zbytečnou kupu věcí a je otrava v tom pořád přepínat.). Pomůžete prosím, anebo je nejjednodušší koupit další Locus? Díky.

photo
1

Dobrý den.


Bohužel nemáme s placenými Google účty žádné zkušenosti, ale určitě by to neměl být důvod k potížím s instalací Locusu. Pošlete mi, prosím, Váš účet, zkontroluji, zda na tomto účtu skutečně Locus máte zakoupený.


Děkuji

Hanka

photo
1

Dobrý den,


Můj původní Gmail účet byl wlashack@gmail.com

Můj nový účet je martin@martinvlach.cz


Nechci vám komplikovat život, tím spíš, že to nejspíš ani není "chyba" z vaší strany. Pokud to nejde nějak jednoduše vyřešit, koupím si Locus ještě jednou, stejně jej používám pořád a jsem s ním moc spokojený.

photo
1

Dobrý den.


Komplikace nevadí, spíš nevím, jak Vám pomoci. Teď jsem kontrolovala Váš nákup s účtem wlashack@gmail.com tam ale vidím jen nakoupené vektorové mapy. Buď máte Locus zakoupený přes jiný účet nebo jste aplikaci zakoupil ještě před dubnem 2012. Před tímto datem už aplikace nedohledám - měnili jsme v té době účet.

Na účtu martin@martinvlach.cz také žádný nákup nevidím...


Opravdu bych Vám ráda nějak pomohla, protože vím, že jste náš aktivní uživatel, znám vaše jméno už několik let asi z komunikace na facebooku nebo možná i z mailové komunikace, bohužel ale nevím jak - Google Play neumožňuje přesun zakoupené licence na jiný účet.

photo
1

To bude ono - já kupoval Locus hned v jeho začátcích, používám jej už několik let.

Jediné, co mě ještě napadá, je ukázat vám screeenshot z přihlášení pod mým starým google účtem na Google Play. Na něm je vidět, že ten program mám koupený i nainstalovaný (na tabletu). Teoreticky si jej tedy mohu nainstalovat i na nový smartphone, ale jak jsme psal - rád bych si do nového telefonu už vůbec starý google účet netahal, protože mi to do něj natahá kupu zbytečných dat.

Bohužel jsem v mezičase zjistil, že na Google Play není možné převést koupenou aplikaci z jednoho svého účtu na jiný. Takže buď mi Locus nějak u vás přiřadíte k účtu martin@martinvlach.cz (jde-li to vůbec udělat), anebo si jej prostě koupím znovu, nemám s tím problém.


ee4c6f3a228fc58a85d9d523b74971b4

photo
1

Dobrý den Martine.


Google Play neumožňuje přesun z jednoho účtu na jiný. A to ani Vám jako uživateli, ani nám jako vývojářům. Jediné, co umožní, je nákup stornovat. Proto jsem také hledala váš nákup aplikace. Jenže možnost stornovat nákup Google Play umožňuje jen max. do 1 roku po nákupu.

Ve vašem případě už s nákupem nehnu a bohužel Vám musím doporučit zakoupit Locus znovu, pokud nechcete již používat starý Google účet.


S pozdravem

Hanka

photo
1

Také mi to přijde za těchto podmínek jako nejrozumnější řešení.


Díky a hezký den.

photo
1

Pokud bych Vám mohla s čímkoliv jiným pomoci, dejte vědět.


S pozdravem

Hanka

photo
1

Díky, Locus jsem si už na nový účet martin@martinvlach.cz koupil. Snad jen jestli jdou převést aspoň ty vektorové mapy, to by mi pomohlo, jinak si koupím znovu i je, používám je pořád.

Replies have been locked on this page!