This object is in archive! 

[CZ] BUG Uzamčení obrazovky a aktivní locus (Locus 2.5.3 Pro)

Jarda Kvapil shared this problem 11 years ago
Solved

Mám zamykání obrazovky s PINem. Když mám spuštěný Locus, po čase se android zamkne, ale Locus běží dál. Když se přepínám mezi aktivitami, vždy problikne obrazovka pro zadání PINu. Locus nějak obchází systémové zamykání obrazovky?

Replies (7)

photo
0

Trvá i ve verzi 2.6.0

photo
0

máš v nastavení Locusu (záložka Global), zapnuto "Disable lock screen"?


Případně co používáš za ROMku?


Touhle částí kódu si nejsem úplně 100% jist, takže možná nefunguje všude jak má, ale na origo romce se chová korektně. Nicméně pokud nemáš origo rom a zlobí to, tak rozhodně doporučuju tohle "Disable lock screen" vypnout

photo
0

Je to origo ROMka na Samsung Note. V současné chvíli ICS 4.0.4. A disable lock mám zapnutý. Logcat tady asi nepomůže, že?

photo
0

no koukám že se to chová jinak když má člověk zaputo jen "slide" obrzovky a nebo vysloveně zámek. Testuju to na 4.1.1 Galaxy Nexus a když je jen slide, chová se to korektně myslím.


Pokud si zapnu zadávání PINu, tak pak když se zapne obrazovka (locus běží na popředí), PIN to nechce ale není vidět HW tlačítko na procházení spuštěnými aplikacemi. Ty ho asi más jako hardwarové, takže když ho zmáčkneš tak to po tobě chce PIN je to tak? Nicméně myslím že to chování je v pořádku. Locus totiž neodblokuje komplet celý zámek telefonu, jen se jakoby dostane před něj a pokud chceš dál do telefonu, musíš už jít přes tenhle zámek


chová se ti to také tak?

photo
0

Na Nexu S (4.1.1) to funguje přesně tak jak říkáš.

photo
0

Jo takže na tom Note to nějak problikává.


Obávám se ale nicméně že s tím nic extra nesvedu. Jelikož tohle má být spíše taková drobná pomocná funkce, nechce se mi moc nějakými hacky obcházet předělaný locker který note určitě má.


Nicméně zkoušel jsem to teď na SGS2 s originál 4.0.4 a chová se to taky tak, tzn. Locus je před tím lockerem a pokud chceš přejít do jiné aplikace nebo někam do systému, je třeba ten pin zadat. Což je myslím naprosto v pořádku.


EDIT: ah, přečetl jsem si ještě jednou tvojí otázku a jsem hlupák. koušel jsem jen jestli to funguje a ne to co jsi psal. Takže ano, to probliknutí mi to dělá taky. Zajímavé je že u Map manažeru, GPS a kompasu to nedělá. Jinde ano. Tyhle tři ale nemají co vím nic zásadního společného. No zkusím se na to podívat ale nic neslibuju. Zajímavé nicméně

photo
0

Me jen zarazi, ze se android zamkne, kdyz je stale pouzivan tim, ze bezi aktivity locusu. Na S2 mi to delalo taky.

Replies have been locked on this page!