This object is in archive! 

[CZ] Kopie Locus PRO na druhém telefonu

Josef Žajdlík shared this question 7 years ago
Answered

Dobrý den,

chci se zeptat, zda je možné používat kopii Locus PRO na druhém telefonu připojeném na stejný Google účet. Jde mi je o to, že bych chtěl mít jednu verzi instalovanou ve starším telefonu na zkoušení různých nastavení. Přeci jen toho jde v Locusu nastavit hodně a protože ostrou verzi používám skoro denně, nechci si ji "rozvrtat" do nefunkčního stavu. Jde mi jen o samotný program, data si přenesu pomocí synchronizace složek přes účet.

Replies (2)

photo
1

Dobrý den pane Josefe.


Děkujeme za dotaz.

Locus lze bez problémů použít i na druhém zařízení. Přidejte si Váš Google účet, který jste použil pro nákup do Vašeho staršího telefonu a nainstalujte si Locus Pro z Google Play.


Na zálohu Vašich dat v Locusu můžete použít také funkci Zálohování http://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:user_guide:tools:backup&s[]=z%C3%A1lohov%C3%A1n%C3%AD


V případě dalších dotazů nás, prosím, kontaktujte.


S pozdravem

Hanka

photo
1

Děkuji, vyzkouším to. O možnosti obnovit ze zálohy vím, ale uvažuji vyzkoušet appku Drive Autosync, ta dokáže automaticky synchronizovat celé složky. Používám ji k ukládání záloh z Locusu, fotek a dalších věcí na Google Drive a funguje to zatím bez problémů zcela automaticky.

Replies have been locked on this page!