This object is in archive! 

[CZ] Přidání fotobodu nefunguje, Locus 3.21.1

Jaroslav Hlávka shared this problem 6 years ago
Solved

Dobrý den.

Při pokusu o použití funkce Vyfotit nový bod, nebo přes přidání nového bodu, kliknutí na přílohu, pak na plus a funkci vyfotografovat to v obou případech zapne fotoaparát na telefonu. Fotografii vyfotím a při uložení fotografie přes zatržítko, viz. screenshot, mi to hlásí Aplikace Galerie bohužel přestala pracovat, viz. screenshot. Locus zatím zkouším ve Free verzi. Nevím tedy zda je toto chyba aplikace nebo to nefunguje z důvodu, že nemám aplikaci zakoupenu ve verzi Pro? Zkoušel jsem Locus i znovu instalovat a dělá mi to, ať to mám ve vnitřní nebo externí paměti na SD kartě.

Z důvodu staršího telefonu Huawei Ascend G630 - Android 4.3, preferuji celý Locus na SD kartě, což by neměl být vzhledem k verzi androidu problém.

Předem Vám děkuji za odpověď.

Jaroslav Hlávka - jardahlavka@gmail.com

Replies (3)

photo
1

Zdravím Jaroslave,

bohužel se nám podařilo do aplikace propšovat tuto chybu která zlobí jen na Androidech 4.x. Omluva, v příští verzi bude opraveno.

photo
1

Skvělé, díky za info, budu se těšit a doufám, že neskončí podpora pro verzi android 4.3 :-)

Zvažuji možná časem nákup Locus, porovnával jsem Lomapu a mapu České republiky proti mapě z osm.paws.cz a kromě pár ikonek navíc mi přijdou úplně stejné. Omlouvám se za offtopic, ale trochu mi to leží v hlavě v čem je zásadní rozdíl? Díky za info.

photo
1

Za málo.

Jinak 4.3 ještě určitě nějaký ten rok vydrží, žádné obavy.

Jinak rozdíl přesně netuším, mapy jsem nikdy neporovnával. Nicméně každý uživatel má v Locusu tři LoMapy zdarma takže doporčuji využít a přesvědčit se. U LoMap kromě map jako takových je navíc databáze pro offline hledání adres a databáze bodů zájmu.

Replies have been locked on this page!