This object is in archive! 

Geoget addon return all caches

Petr Schönmann shared this problem 6 years ago
Solved

Hi, im using Geoget addon where I set filter 100 caches 5km radius. But locus still throws all caches in are on screen. I write to the developer of addon but they think error is in locus. Can you check the code? Thanks.

Replies (10)

photo
1

Good day Petr,


may you please describe your problem more precisely, best some steps you do that I may follow to simulate same problem on own device. I'm not perfectly sure where is a problem. Thank you.

photo
1

Set Live map on in GG Database addon ad 1.png

Set radius and limit caches ad 2.png

Anyway loading all caches , ignore settings of addon ad 3.png

photo
1

Thank you for a precise description.


I have added a @Voldík, developer of this add-on to this communication so he will get an notification.


From what I see in your screenshots, I do not think this is a problem of Locus Map itself. Locus just display what is send into it. In this case, it really looks like add-on send into Locus more then it should. Voldík, may you please check it?

photo
1

87594b72e4919c243edbbb9e7d603e74

Last comm with developer ... 2m after last update ... last update of addon is 1. března 2015

photo
1

I think we may switch to czech language right?


Po pravdě netuším jak by tohle mohla být chyba Locusu. Add-on zná uživatelské nastavení, podle něj našte kešky a ty pak posílá Locusu aby je zobrazil. S tím, kolik keší se na mapě objeví nemá Locus vůbec nic společného. Nebo špatně chápu pointu problému? Radime?

photo
1

Případně můžu zapnout nějaký debug a poslat logy.

photo
1

Tady opravdu není moc co ladit na straně Locusu. Tedy možná ještě doporučím zkontrolovat vše jednou na vaší straně. Přeci jen na obrázku bylo bodů velmi velmi tak jestli to nejsou přitom body které jsou zapnuté z interní databáze. Doporučuji to otestovat na komplet prázdné mapě. Jinak tady moc nezmůžu a čekám tedy na vyjádření od Radima.

photo
1

Ahoj, za mě jenom informace, že na tomto addonu se aktuálně nepodílím.


Taky bych ale nevinil Locus, ten si tam ty keše nevymyslí. :) Taky bych to viděl spíše na jiný zdroj těch bodů, pokud se addon neměl v poslední době.

photo
1

Po dvouletém RE: vývojáři jsem dostal info že se doplňku již nevěnuje, ale zkusí ve volném čase opravit na poslední Locus API. Zdrojove kody nejsou veřejné :(

Necháme se překvapit.

photo
1

Zdravím Petře,

nejsem si jist jaký je stav v updatu add-onu, nicméně jestli nevadí, tento topic zde zavřu, jelikož ani naše firmička ani Locus Map jako takový s tímto mysím nic nesvede.

Díky za pochopení.

Replies have been locked on this page!