This object is in archive! 

[CZ] Doplnění rozbalovací nabídky do záznamu trasy

Dan Seliga shared this idea 6 years ago
Declined

Dobrý den,

šlo by doplnit u obrazovky Záznam trasy, kde je možnost výběru profilu záznamu (kolo, chůze,...) a parametrů (Auto-start tréninku, hw zařízení) rozbalovací nabídku u Hardwarového zařízení pro výběr konkrétního HW zařízení (to, které jsem si nastavil v nastavení profilu) a možnosti VYPNUTO? Viz. screenshot

Konkrétně mám nastaveno jako HW zařízení hrudní pás, ale někdy použiji záznam trasy bez hrudního pásu. A pokud si hrud. pás nevezmu, tak Locus začne hledat HW zařízení a nic nenajde.

Replies (2)

photo
1

Screenshot se mi nenačetl, takže tady je

photo
1

Zdravím Dane,

prosím tě, jaký je rozdíl mezi tím co navrhuješ a tím co už je po ikonou "tužky" hned vedle "Monitor srdečního tepu" na tvém obrázku? Není to naprosto to samé, tedy možnost relativně rychle změnit preference HW zařízení pro vybraný profil?

photo
1

No právě, že to tak rychlé není. Přes tužku se dostanu do nabídky všech možných senzorů, tedy i těch, které nemám. A v tom množství si musím najít ten svůj (hrudní pás). Kdežto u rozbalovací nabídky budu mít pouze dvě možnosti - hrudní pás nebo vypnuto.

Pokud je to složitější a není na to požadavek, tak to nech být, raději koukni na tohle :)

http://help.locusmap.eu/topic/heart-rate-recording#comment-49127

photo
1

Aha rozumím.

Dobrý ... mám již v hlavě předělání Bluetooth + ANT manažera na systém, kde si přidáš do seznamu senzor jaký chceš a jen ten pak všude uvidíš k výběru. To vyřeší i tento problém věřím. Jen si na to najít čas ...

Takže omluva ale tento nápad zamítám, protože věřím že se vyřeší jako vedlejší efekt něčím, co mám v hlavě. Díky za pochopení.

(tvé psaní v "Indoor training" tu mám otevřený a lehce jsem nad tím dumal. Napadá mě jak to celkem pěkně udělat jen to bude nějaký čas a i když mě to láká, teď zrovna ještě potřebuju dodělat něco do další verze ... zatr. to je pořád takových nápadů a věcí na práci. Příště začnu raději nějaký klon "malování" :) )

photo
1

Díky

Replies have been locked on this page!