This object is in archive! 

[CZ] Nestabilita obrazovky při záznamu trasy

JBns shared this problem 5 years ago
Solved

Ahoj, mám zamknutý mobil, Locus nahrává trasu, během nahrávání chci změnit barvu nebo sílu čáry na mapě (tedy Záznam trasy - Nastavení...) a v ten okamžik Locus začne kmitat mezi zamknutou obrazovkou mobilu a obraazovkou Locusu. Pomůže jedině restart mobilu. Dělá mi to na Sony Xperia Z3compact, mám Locus 3.31.3 ale dělaly to i předchozí verze.

Replies (3)

photo
1

Zdravím JBns,

můžete prosím zkusit snížit úroveň nastavení "Zrušit zámek obrazovky" ( http://docs.locusmap.eu/doku.php?id=manual:user_guide:settings:control#disable_screen_lock )? Případně úplně vypnout pokud vám takto aplikace zlobí. Je možné, že některé verze systému případně speciální zámky obrazovky nemusí fungovat korektně.

Dejte vědět, zda to bylo tímto nastavením.

photo
1

Ahoj, bylo to ono, Snížil jsem nastavení z "Všechny zámky" na "Jednoduchý zámek" a už to nekmitá.

Díky!! A hned znovu využiju možnost a připomenu svou dřívější myšlenku: Navádění - sjedu z trasy, Locus pípá ale neslyším ho páč mám mobil v kapse a jsem na kole. Ale když mi přijde SMS nebo se někdo ozve na Skype, zjistím to páč mám vibrující náramek a ten odchytává notifikace. Pokud by Locus měl volitelně zprávu v notifikacích o sjetí z trasy, byl by DOKONALEJ.

už jsem tenhle nápad na tvou radu dával před dávnou dobou do nápadů ale je jasné, že dobré nápady musí tvůrce zavést sám :). V každém případě dík za Locus, kdo se prokouše jeho komplexitou tak už nechce nic jiného ač se mapy.cz velmi zlepšily. na locus nemají. Tak ahoj a hezký den :)

Honza

photo
1

Zdravím Honzo,

tak perfekt. Ty zámky obrazovky jsou v Androidu trošku hloupě řešené a nějak se mi ještě nepodařilo zaručit vždy perfektní funkčnost. Proto je i u této třetí metody "Všechny zámky" varování, že nemusí fungovat na 100%.

Notifikace .. potřebuju celý navigační systém přepsat. Takže se kdyžtak zkus připomenout až se ti stane, že během navigace s ebudou navigační příkazy vypisovat i do systémové lišty (to bude příznak, že jsem navigaci již přepsal). Pak se můžeme podívat i nu notifikaci při sjetí. Moc doufám (věřím), že během letoška se k tomu dostanu.

Ať slouží a nepadá (Locus i kolo) :).

Replies have been locked on this page!