This object is in archive! 

Parcel info

Karel Rafaj shared this question 5 years ago
Answered

V poslední verzi locusu přestal fungovat parcel info. Dříve fungoval bez problémů

Replies (6)

photo
1

Dobrý den Karle.

Doplněk Parcel info byl vytvořen jedním z našich uživatelů. Bohužel už několik let na něm vůbec nepracuje. Doplněk tedy již není aktualizován.

Doporučuji používat v Locusu katastrální mapy jako WMS službu. Více podrobných rad naleznete v tomto článku http://www.locusmap.eu/cz/viewing-the-cadastre-land-plot-area-with-locus-no-problem/


S pozdravem

Hanka

photo
1

Tak jsem zkoušel najít informace o katastru i podle návodu z locusu, a taky mi to nejde.

photo
1

Dobré ráno.

V návodu je uvedeno, co vše je potřeba mít u katastrálních map zaškrtnuté, aby se vám informace správně zobrazovaly. Je nutné, abyste zaškrtl aspoň jeden typ polygonů (budov, parcel, atd). Podívejte se, prosím, ještě jednou do návodu http://www.locusmap.eu/cz/viewing-the-cadastre-land-plot-area-with-locus-no-problem/ Je tam screenshot s popisem.

V případě potíží nás, prosím, kontaktujte.

Hanka

photo
1

Ok. Tak když jsem přidal polygony, tak se info zobrazí, ale doplněk parcel info byl lepší. Nešel by vytvořit podobný nebo stejný vytvořit přímo pro locus? Myslím jako oficiální a ne třetí strany?

photo
1

Jsem ráda, že to funguje, díky za zprávu. Doplněk promyslíme, nicméně zatím je stále dost práce na samotném Locusu.

Zdravím, Hanka

photo
1

Ok. Díky. Je škoda že už parcel info nefunguje a bylo by super kdyby takový byl implementovany přímo v locusu. Ještě jednou dík

Replies have been locked on this page!