This object is in archive! 

GC code in the cache list

Roman Frenk shared this idea 5 years ago
Declined

It might be useful to see the gc code in the cache list.

Docela by se hodilo, aby se zobrazil gc kod kese v seznamu kesi ve slozce. Preci jen je to jedinecny identifikator kese a nemuselo by se kvuli tomuto udaji rozklikavat jednotlive kazdou kes ;)


Roman

Replies (1)

photo
1

Good day Roman,

what may be use-case for this? Why should users want to see this code directly in the listing?

photo
1

Zdravim,

napriklad, kdyz diktuji nekomu seznam kesi, ktere jsou treba naplanovane na ten den, tak je jednodussi rikat gckody, aby si je vyhledal a ulozil, nez zdlouhave jmena kesi, ktera mohou byt podobna a slozita. A take lze podle gc kodu orientacne urcit stari kese, kdzy zacina GC1 je pravdepodobne, ze bude stara (a tim i pro nekoho atraktivnejsi - lovci statistik) a naopak gc kod zacinajici na GC5 novejsi. Je to udaj, podle ktereho se proste lepe vyhledava a kdyz by byl videt v seznamu, tak se tim prace pri vyhledavani urychli. Podle meho je to takovy bonus pri hledani, ale samozrejme i tak je to super a precuje se mi s Locusem velmi dobre, tohle je jen vylepseni vedouci k jeste vetsi dokonalosti :)

photo
1

[CZ]

Užitečnost chápu, nicméně změny v seznamu, zvláště v místě kde volného místa je pramálo, jsou komplikovanější a je třeba aby dávali smysl pro více uživatelů.

- "Diktování kódů" je podle mě dost unikátní způsob použití

- pro "odhad" stáří keší lze provést dole "řazení > dle data vytvoření", čímž je rovnou zobrazen přesný údaj a ne jen odkad dle kódu.

Podobný požadavek tady na helpdesku nevidím ani si nevzpomínám že by byl, takže myslím, že užitečnost je opravdu daná spíše tím jak apku používáš než globální potřebou. Takže bonužel. Díky za pochopení.

photo
1

Ano, chápu rozumím, děkuji za informaci a vysvětlení.

Replies have been locked on this page!