Icons missing in right toolbar after restart

Krzysztof Antoszek shared this problem 22 days ago
Closed

Hello,


I have a external app icon in the right toolbar. This is configured in car preset configuration. The screen after I select my Car preset looks as follows.570fea4911f4e3c87c09836861a89eee

But after a restart the app, the icon is missing :(dd36fd7a9189155b58363e2cf9b8b6a2


This does not occur every time, but most of them.


Best regards,

Krzysztof

Comments (3)

photo
1

Good day Krzysztof,

interesting problem. Is this issue related to how quickly you start Locus Map after restart? If so, is the application that is missing, installed on SD card? I'm thinking about possibility that your app is not yet available in the moment you start Locus Map app.

photo
1

> Is this issue related to how quickly you start Locus Map after restart? I


funny thing, I have just checked that, if I wait about 10seconds the icon is visible, if I restart it immediately it does not show

> If so, is the application that is missing, installed on SD card?

No, both of the apps are instaled in the default phone memory


IMHO minor issue, just putting it out there to let you know :)

photo
1

Thanks for the test. Locus Map store only reference to the selected application (it's "name") so it looks like in moment you start Locus Map, not all apps are available.

Currently, Locus Map removes apps from the function panels, that are no longer available. I may change it and keep there also apps that are not valid in moment, app starts. Anyway, because till now, nobody reported the same issue, I would rather stick with the current working system.

I've improved little bit system of detection whether the certain app is installed, so maybe it will help. But cannot promise for sure. Thanks for pointing on it, I'll keep watching it and maybe solution pop up :), thanks.

photo