Vypnutí obnovení plánovače při návratu

ondrej kolbl shared this question 12 months ago
Answered

Dá se vypnou aby si plánovač pamatoval neulozenou trasu?

Comments (2)

photo
1

Dobrý den.

Děkujeme za dotaz.

Zatím to vypnout nelze. Nicméně si uvědomujeme, že ne vždy je tato funkce žádoucí. Budeme se tomu věnovat, jen vám teď nejsem schopna říct, zda to bude do další verze.


S pozdravem

Hanka

photo
1

Dobrý den,

Kde můžu najít položku:

rack editor & Route planner

  • add: option to cancel 'restore system' of planner

Děkuji