This object is in archive! 

CZ podivné zobrazení dat na "Satelitní mapě s popisky"

Josef Žajdlík shared this question 19 months ago
Answered

Potěšila mě možnost zobrazení hybridní mapy ve webovém plánovači. Nicméně je to nějaké divné. Zobrazují se v ní šedou barvou silnice a pak velmi podobnou barvou nějaké čáry, které mi nadávají žádný smysl - viz scr. Naopak žádný náznak polních cest, což je třeba pro turistiku dost podstatné. Zkuste se na to podívat. Ta šedá linka s popiskem "Moravany" nesouvisí vůbec s ničím na Lomapě. A ta níže pod ní bez popisku už nedává vůbec žádnou logiku, je to jen nějaké úbočí svahu.

Nemohl by tam místo těchto čar být alespoň náznak polních a lesních cest? Nemusí to být nic výrazného, ale alespoň pro orientaci by to bylo skvělé.

Replies (2)

photo
1

Dobrý den,

hybridní mapa je poskytovatelem distribuována přímo v této podobě a bohužel nemáme možnost v ní cokoli ovlivnit.

Do budoucna určitě budeme uvažovat o robustnějším řešení, ale jelikož plánovač zatím není schopen pracovat s více vrstvami, je třeba použít tuhle, již kompletní, variantu.

S pozdravem,


Zdenek, Locus team

photo
1

Děkuji Zdeňku,

to je ale velká škoda. Chápu sice, že je webový plánovač stále v betaverzi, ale mám pocit, že po roce a půl od přechodu na předplatné by se už měl začít vymaňovat z dětských nemocí a uváděné funkce by měly být dotažené do konce. Omlouvám se za tu kritiku, nicméně mi přijde, že se plánovač na rozdíl od appky stále nějak nemůže srovnávat s konkurencí. Appka už je dotažená takřka k dokonalosti, tak Vám i sobě přeji, ať se i webový plánovač brzy vypořádá s dětskými neduhy.

Replies have been locked on this page!