Problem with custom icons

Jelle Ruben shared this problem 19 days ago
Solved

Since the new update, I can select my own icon I see it, but if I save it I can not see my icons by a group or a waypoint. I have send you some Twitter messages with pictures and a video And here two screenshots of it.

Best Answer
photo

Good day Jelle & others,

thanks c.s.g. for the precise information. Indeed, it is a new issue in the latest version.

It's already solved and will work as expected in the next version of application 3.34.1. Planned release? Within a few days.

Thanks for understanding and sorry for a complication.

Comments (17)

photo
1

Same problem. Geocaching icons.

Randomly some OK, sometimes show original.

photo
1

Similar problem here.

photo
1

Problem seems to be fixed.

photo
1

Not really yet, the icons disappeared, they are shown and they are gone. This about my own icons (not from geocaching or like that).

photo
1

Menion is not a wizard ;-). You will have to wait for the next release.

BTW I have a similar icon problem like you too, not related to geocache icons. It seems it is a "general" icon problem in Ver. 3.34.0.

photo
1

Allright we will wait for a fix or update.

photo
1

Good day Jelle & others,

thanks c.s.g. for the precise information. Indeed, it is a new issue in the latest version.

It's already solved and will work as expected in the next version of application 3.34.1. Planned release? Within a few days.

Thanks for understanding and sorry for a complication.

photo
1

Great thanks for this information. Where can I find the version number in the app?

photo
1

menue/About app Support/About app

OT @ menion

is it possible to display version also in top bar "Title" ?

e.g

Locus Map Free V 3.34.0

photo
1

Thanks

photo
1

Oki, improved little bit.

I hoped that version will be ready in Monday, but most probably one day delay, sorry.

photo
1

Okay, it fine. We will wait for it.

photo
1

@ menion, thanks for improvement in "Title" locus version !

photo
photo
1

I have get the update. And yes it works. Thanks for the fix..

I can make POI again... .

photo
1

There is a little issue, if I want add a point on the map.

I get the form if I change the map for the POI (no 1), the icon off the point are not change (no 2). In the past the POI gets the icon of the map.

I hope you understand my issue


Edit: sorry its fine now, I have reset the app.

photo
1

Hmm, just trying it and it seems to work correctly anyway in case you firstly change icon (2) manually, then changes in the folder (1) won't have an effect. Maybe there is any issue I'm not aware of. If you find something, please write me the exact steps to simulate it. Thanks

photo
1

Yes, its work. I had edited my last post with

"Edit: sorry its fine now, I have reset the app."

photo