Version 2.1.0 Bug - Persistent POI

Starman shared this problem 6 years ago
Solved

Create POI on screen.


Hide POI.


Exit Locus Pro.


Wait, then restart Locus.


POI is visible.


Must delete POI to get rid of it.

Comments (9)

photo
0

Uninstall/reinstall Locus Pro.


Problem remains.

photo
0

strange: cannot agree - with me, everything is fine - hidden is hidden...


Did exactly what you described, but it works fine ...


hmmmmm..

photo
0

Hmmm is right!!


Rebooted phone, problem persists!


HTC EVO 4G

photo
0

thanks Starman, issue confirmed also on my phone. interesting. I`ll check it

photo
0

hehe, nice. You discovered bug that have to be in locus since begin :). Can you confirm that this happen only when POI you want to hide is last POI on map? If you`ll have visible for example two POI`s and one of them hide, then all will works fine.

photo
0

I have created up to four new POI, it seems like always #2 is the problem.


POIs created before 2.1.0 are not affected.


When I delete all four of the POI created, the category remains checked,while inside that category, all of those four POI are now gone.


I would have noticed this behavior if it had existed in a previous version.


I uninstalled 2.1.0 and installed 2.0.2 from an archive, and problem goes away.

photo
0

Starman, sorry, I don`t get your last post. May you describe it little more precise for me? Also before this, install please new Pro version from here http://forum.asamm.cz/viewtopic.php?f..., thank you!


Edit: you may also check behaviour with error access to Locus Shop

photo
0

Menion-


Downloaded and installed V2.1.0.3 per your instructions.


I can no longer duplicate problem.


Mark as solved at your discretion.

photo
0

perfect, thank you for report and thank you for your willingness