This object is in archive! 
[CZ] Nefunguje namapovaný Screen on, jen off
Answered
Zdravím,
potřeboval bych externě zapínat a vypínat displej. Zaujalo mně drátové ovládání http://www.dirtbikejesus.net/android-handlebar-remote-for-less-than-the-price-of-a-beer/, ovšem místo zoom in bych chtěl Screen on/off. Přemapoval jsem si tedy v Expert settings Screen on/off na hardwarové tlačítko hlasitosti, ale zapnutí displeje nefunguje, pouze vypnutí.
Můžete mi prosím poradit jak to zprovoznit?
Díky,
Petr
Zdravím Petře,
objevil jste velmi zajímavý problém na který se mi nedaří najít řešení. Aplikace korektně získává infomaci o stisknutém tlačítku, celkem logicky, po dobu kdy je vidět na obrazovce. Nicméně v okamžiku kdy aplikace již není vidět či je obrazovka vypnutá (efekt je stejný), stisky tlačítka do Locus Map již doručené nejsou a nemůže tedy vůbec reagovat. Co tak hledám, tak je sice nějaké řešení přímo pro tlačítka hlasitosti, nicméně ne obecně pro jakékoliv tlačítko. Takže po pravdě ... nefunguje, vím o tom, ale netuším (zatím), jak to opravit.
Díky za pochopení,
Menion
Zdravím Petře,
objevil jste velmi zajímavý problém na který se mi nedaří najít řešení. Aplikace korektně získává infomaci o stisknutém tlačítku, celkem logicky, po dobu kdy je vidět na obrazovce. Nicméně v okamžiku kdy aplikace již není vidět či je obrazovka vypnutá (efekt je stejný), stisky tlačítka do Locus Map již doručené nejsou a nemůže tedy vůbec reagovat. Co tak hledám, tak je sice nějaké řešení přímo pro tlačítka hlasitosti, nicméně ne obecně pro jakékoliv tlačítko. Takže po pravdě ... nefunguje, vím o tom, ale netuším (zatím), jak to opravit.
Díky za pochopení,
Menion
Dík za odpověď, budu se těšit až na to přijdete!
Dík za odpověď, budu se těšit až na to přijdete!
Replies have been locked on this page!