This object is in archive! 
[CZ] K platební metodě
Answered
Způsob platby prostřednictvím mobilního telefonu Google účet již nefunguje. Jak to mohu aktivovat
Způsob platby prostřednictvím mobilního telefonu Google účet již nefunguje. Jak to mohu aktivovat
Dobrý den Arture,
můžete , prosím , více upřesnit Vaší otázku?
Máte problém s platbou v Locus Store?
Děkuji za upřesnění.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Arture,
můžete , prosím , více upřesnit Vaší otázku?
Máte problém s platbou v Locus Store?
Děkuji za upřesnění.
Přeji hezký den
Andrea
Do konce loňského roku jsem byl schopen vypořádat nákup LoCoins prostřednictvím svého mobilního telefonu. Nyní nelze na mém účtu Locus používat Googel-Pay přes Telekom (není k dispozici)
Do konce loňského roku jsem byl schopen vypořádat nákup LoCoins prostřednictvím svého mobilního telefonu. Nyní nelze na mém účtu Locus používat Googel-Pay přes Telekom (není k dispozici)
Dobrý den Arture,
bohužel platby jsou jen pod kontrolou Google .
Zkontrolujte si , prosím, v Google Play > Menu >Platební metody nebo v Google Pay platební metody.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Arture,
bohužel platby jsou jen pod kontrolou Google .
Zkontrolujte si , prosím, v Google Play > Menu >Platební metody nebo v Google Pay platební metody.
Přeji hezký den
Andrea
Dobré ráno Andrea
Google již nepodporuje platby po telefonu. Omezil jsem registraci na Pay Pal z mobilního telefonu. Otázka: - Mohu koupit LoCoiny registrací u LOCUS na mém PC. - Mohu platit částky za LoCoiny z Pay Pal na e-mailovou adresu?
Artur
Dobré ráno Andrea
Google již nepodporuje platby po telefonu. Omezil jsem registraci na Pay Pal z mobilního telefonu. Otázka: - Mohu koupit LoCoiny registrací u LOCUS na mém PC. - Mohu platit částky za LoCoiny z Pay Pal na e-mailovou adresu?
Artur
Dobrý den Arture,
podle Google jsou mobilní platby a Paypal v ČR stále podporované https://support.google.com/googleplay/answer/2651410?co=GENIE.CountryCode=Czech+Republic&hl=en#zippy
Nákup Locoins se musí provést jen přímo z Locus aplikace .
Proto bych Vám doporučila kontaktovat Google support .
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Arture,
podle Google jsou mobilní platby a Paypal v ČR stále podporované https://support.google.com/googleplay/answer/2651410?co=GENIE.CountryCode=Czech+Republic&hl=en#zippy
Nákup Locoins se musí provést jen přímo z Locus aplikace .
Proto bych Vám doporučila kontaktovat Google support .
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Arture,
děkuji za Vaší zprávu, jsem ráda, že jste problém vyřešil.
Přeji hezký den
Andrea
Dobrý den Arture,
děkuji za Vaší zprávu, jsem ráda, že jste problém vyřešil.
Přeji hezký den
Andrea
Replies have been locked on this page!