This object is in archive! 

[CZ] Locus Map 4 nabízí "Úložiště zařízení" jen při importu GPX, ale ne při exportu.

Tomáš Plevák shared this problem 2 years ago
Solved

Pořízené GPX soubory sdílím mezi mobilními aplikacemi v mých složkách ať už v paměti telefonu nebo na vložené kartě. Složky si zakládám podle potřeby a mám i složku pro GPX soubory.

Je skvělé že z mých složek Locus Map umí data importovat přes nabídku Správce souborů -> Úložiště zařízení, ale tuto nabídku nezobrazuje při exportu dat viz přílohy. Prosím o nápravu.


Předem děkuji.

Replies (1)

photo
1

Dobrý den,

o tomto nedostatku víme a budeme pracovat na jeho opravě.

V poslední verzi Locus Map 4 je možnost udělit aplikaci oprávnění "Povolit správu všech souborů". Pokud jej zapnete, budete schopen dostat se do jakéhokoli adresář v telefonu.


Mějte jen prosím na paměti, že toto oprávnění je dočasné a bude v budoucnu pravděpodobně Googlem odebráno. Do verze Locus Map Pro se nám toto oprávnění nepodařilo dostat vůbec.

S pozdravem,

Zdeněk, Locus team.


[EN] ------------

Hello,

we know about the need to correct the possibility of export and we will work on it.

However, the latest Locus Map 4 update may use the "All File Access" permission. If you turn it on, you will be able to get to any folder on your phone.

Please keep in mind that this solution is temporary and will likely be removed by Google in the future. It failed to implement it in the Locus Map Pro at all.

Regards,


Zdenek, Locus team

Replies have been locked on this page!