This object is in archive! 

[CZ] Vyhledávání

jozef kosar shared this question 2 years ago
Answered

Pouzivam Locus Gold aj na turistiku, aj na robotu. Na turistiku je dokonale. V robote potrebujem denne nasjt zakaznikov podla adresy. Openstreetmaps databaza ma nedostatky, a podla moznosti doplnim adresy s vespucci appkou, alebo s pouzitim josm. Ale to je ina tema. Ked nenajdem adresu, niekedy pomoze vyhladavanie cez graphhopper, niekedy cez google. Ked nenajdem v databaze v locusmapach, a ani google nenajde, tak som zvykol skryt databazovy subor premenovanim, slovakia.osm.db na slovakia.osm.dbx, tak dosiahnem, ze tuknutim na neoznacene budovy zobrazi cislo domu z googlu, za predpokladu, ze mam predvoleny google ako online search. Je to trosku mazochisticka metoda premenovat databazovy subor, po zobrazeni informacii z googlu zase premenovat na povodny nazov, ale inu metodu som nenasiel aby som mohol zobrazit cisla domu neoznacenych budov. Vyskusal som mapy.cz, ktore sice tiez maju mapy z openstreetmaps, ale maju docela najlepsiu databazu adries, co sa tyka slovenska. Dokonca lepsie ako google. Skusal som priamo hladat cez seznam.cz, a tam tiez vsetko najde online. Moja otazka znie, ci by sa nedalo zjednodusit zobrazit data z googlu (tuknutim na budovu) bez toho, aby som musel premenavot databazu (stale je jednoduchsie ako vymazat mapu, potom nasledne znovu nainstalovat). A co by bolo este lepsie, pridat hladanie cez seznam.cz, tak ako je cez google, alebo cez graphhopper je umoznene.

Replies (1)

photo
1

Dobrý den,

vyhledávání přes Seznam není možné jak z důvodů technických, tak právních a jiné řešení bohužel v tuto chvíli není jednoduše proveditelné.

Omlouvám se, že jsem vás nepotěšil. V každém případě děkujeme za podnět. Určitě promyslíme, jestli by do budoucna nešlo nějaké řešení implementovat.

Hezký den.


Zdenek, Locus team

Replies have been locked on this page!