This object is in archive! 
CZ podivné zobrazení dat na "Satelitní mapě s popisky"
Answered
Potěšila mě možnost zobrazení hybridní mapy ve webovém plánovači. Nicméně je to nějaké divné. Zobrazují se v ní šedou barvou silnice a pak velmi podobnou barvou nějaké čáry, které mi nadávají žádný smysl - viz scr. Naopak žádný náznak polních cest, což je třeba pro turistiku dost podstatné. Zkuste se na to podívat. Ta šedá linka s popiskem "Moravany" nesouvisí vůbec s ničím na Lomapě. A ta níže pod ní bez popisku už nedává vůbec žádnou logiku, je to jen nějaké úbočí svahu.
Nemohl by tam místo těchto čar být alespoň náznak polních a lesních cest? Nemusí to být nic výrazného, ale alespoň pro orientaci by to bylo skvělé.
The same question
Děkuji Zdeňku,
to je ale velká škoda. Chápu sice, že je webový plánovač stále v betaverzi, ale mám pocit, že po roce a půl od přechodu na předplatné by se už měl začít vymaňovat z dětských nemocí a uváděné funkce by měly být dotažené do konce. Omlouvám se za tu kritiku, nicméně mi přijde, že se plánovač na rozdíl od appky stále nějak nemůže srovnávat s konkurencí. Appka už je dotažená takřka k dokonalosti, tak Vám i sobě přeji, ať se i webový plánovač brzy vypořádá s dětskými neduhy.
Děkuji Zdeňku,
to je ale velká škoda. Chápu sice, že je webový plánovač stále v betaverzi, ale mám pocit, že po roce a půl od přechodu na předplatné by se už měl začít vymaňovat z dětských nemocí a uváděné funkce by měly být dotažené do konce. Omlouvám se za tu kritiku, nicméně mi přijde, že se plánovač na rozdíl od appky stále nějak nemůže srovnávat s konkurencí. Appka už je dotažená takřka k dokonalosti, tak Vám i sobě přeji, ať se i webový plánovač brzy vypořádá s dětskými neduhy.
Replies have been locked on this page!