[CZ] "Moje knihova" nezobrazí trasy po kliknutí na "oko"

Zdeněk Zlámal shared this question 4 days ago
Answered

Ahoj. Proč se hromadně nezobrazí trasy uložené např. ve složce "2024_dovolena" kdyz kliknu na "oko" nadřazené složky? Proč musím jít do složky a tam jak oslík odklepávat trasu za trasou?

Řeším to ve webovém rozhraní s gold účtem. Nezkoušel jsem jestli to jde na telefonu.

Děkuji za info. Zdenek Zlámal

Replies (1)

photo
1

Dobrý den,

bohužel se mi nedaří problém replikovat. Mohl byste prosím udělat screenshoty vašich kroků, vedoucích k popisovanému jevu? Díky.

photo
1

Dobrý den, dík za reakci. Přikládám printscreeny, ale asi už vím proč se to nezobrazuje. Je to až druhá úroveň složek kde jsou trasy uloženy. Však je to vidět na fotkách. 02-když např. u složky 25exp moto Albanie kliknu na oko/zobrazit vše tak mi to vypíše 03-"na mapě nejsou zobrazeny žádné položky". Ve složce 25exp moto Albanie jsou další podsložky (04.png) s různými verzemi tras a teprve až v nich jsou ty trasy (06.png). Ale kdyby to fungovalo, bylo by to super. Dík Zdenek

photo
1

Jo takhle, vám se jedná o zobrazení obsahu vnořených složek. To zatím aktivní není - máme obavu o udržitelnost stability výkonu prohlížeče, pokud by takto uživatel aktivoval stovky tras.

photo
Leave a Comment

Attach a file