Problém s přesunem bodů z booking.com

Jiri Laurin shared this problem 20 days ago
Solved

Léta používám v klasiku možnost přesunout body umístění hotelu z booking.com do locusu. v novém locusu jsem to nedokázal, nefunguje to vůbec. Locus se spustí, bod se nepřenese a ani se netváří že by něco takového chtěl dělat.

Replies (13)

photo
1

Dobrý den,

jakým způsobem postupujete? Používáte aplikaci Booking.com nebo web stránku? Kterou z možností sdílení bodu využijete? Jak vám to funguje v Classic verzi?

This comment is in trash! Restore
photo
1

Dobrý den,

v Booking.com zvolím Ukázat polohu. Zobrazí se mapa s umístěním hotelu a ve spodní části mohu najet na další aplikace kam můžu bod sdílet - jamko mapy.cz nebo oba Locusy. Pokud dám sdílet do Classicu, bod se do něj normálně přenese. Vidím ho a pokud si ho uložím mám ho tam bez jakékoliv práce. Super funkce. U nového Locusu se mi jen otevře nový Locus a nic. Bod nevidím, není tam.

photo
1

Screenshot

photo
1

screenshot classic

photo
1

screenshot locus classic

photo
1

Menší soubor

photo
1

Bohužel, nedaří se mi najít uvedenou obrazovku. V aplikaci Booking.com nacházím pouze dvě místa, odkud lze sdílet hotel s jinými aplikacemi, sdílí se bohužel jen textová informace, která se v Locusu propíše do vyhledávání:

8c980608438aae9ff3cb43b9a1c4efaf279601ac0ddc590d656be1c955b9586e 07611e9d3bf2440442813b0bd22c2d405b6cb4cd31b5ac5cca1dc01ffa50fb9e

Mohl byste mě prosím detailněji navést k tomu sdílení polohy? Zkusíme to nasimulovat a zjistit, který formát dat se sdílí. Díky

photo
1

Mám zarezervovaný hotel. Kliknu na něj a yobrayí se další údaje - Jeho jméno, Změnit termín, Přidat čas příjezdu...a Ukázat polohu.Kmiknu na tento odkaz a jsem na mapě bookingu,

photo
1

Ve spodní části okna pak mám možnosti kam přejít. Nevím jestli to není verzí Androidu a telefonu - mám Google Pixel10.

Způsob který jste mi ukázal tam je, ale nefunguje ani v jedné verzi - textem to nenajde nic.

photo
1

Aha, rozdíl je zásadně v tom, že již máte rezervováno, tudíž je "odtajněna" poloha hotelu. Zkusíme to tedy nasimulovat, díky.

Vyhledání nefunguje, protože se do vyhledávacího dotazu propíše celý promo text z Booking com. Je potřeba dotaz ořezat pouze na název hotelu a funguje to lépe.

photo
1

Přesně tak. Vyhledávání hotelů podle názvu není efektivní, najdu tak čvrtinu a ještě je to dá dost práce. Dík.

photo
1

Tak jsme se to otestovali a vypadá to, že přímý export polohy do Locusu funguje korektně i u verze 4. Zkuste prosím aktualizovat na poslední verzi 4.32.1. Zatím není na Google Play, ale můžete si ji stáhnout z našeho úložiště na https://bit.ly/lmVersions.

photo
1

Tak s novou verzí to funguje bez problémů. Dík.

Leave a Comment

Attach a file