Nefunguje export trasy do hodinek Garmin přes Garmin for Locus

Tomáš Sedlák shared this problem 6 hours ago
Not processed

Dobrý den,

poprosil bych o radu … letitě využívám aplikaci Locus Map Classic verze 3.70.17, kterou používám zejména pro plánování turistických tras tady v ČR a jejich následném exportu naplánované trasy do hodinek pomocí aplikace Garmin for Locus map. Všechno běhalo skvěle a přenos trasy do hodinek GARMIN Fénix 8 přes sdílení v aplikaci Locus Map Classic (Send to Garmin) byl také vždy bez problémů. Nyní se ale někde něco pokazilo a výše uvedený postup nahrání trasy do hodinek přes tlačítko sdílet (Send to Garmin) už nefunguje, resp. po kliknutí na „Send to Garmin“ na chvilku v aplikaci Locus Map vyskočí bílé prázdné podokno s nápisem „načítám“, ale asi tak po vteřině až dvou to okno zmizí, a trasa se v hodinkách neobjeví. Dříve, když to ještě fungovalo (cca tak před dvěma měsíci …nevím přesně od kdy to nefunguje), … mi po odeslaní trasy do hodinek, na hodinkách vyskočila automaticky hláška, o úspěšné importu a jestli chci spustit aplikaci s volbou „ano“ / „ne“. To se nyní také neděje. Kde by prosím mohla být chyba a jak jí odstranit?

Jinak telefon mám Galaxy Samsung S21FE s androidem (v lednu aktualizováno na Android 16, ale myslím, že už to přestalo fungovat v době, kdy v telefonu byl android 15).

Jinak jsem samozřejmě zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat v hodinkách i v telefonu aplikaci „Garmin for Locus Map“. Aplikaci Locus Map Classic jsem odinstalovávat z telefonu zatím nechtěl, kvůli mému osobnímu nastavení uživatelského prostředí, Kdybych věděl, že to pomůže, tak to učiním, ale nechce se mi zbytečně nastavovat vše znovu.

předem moc děkuji za případnou radu.

S pozdravem

Tomáš

Leave a Comment

Attach a file