Problem s výpočtom trasy

Tomas Vohlarik shared this problem 6 hours ago
In Progress

Ahoj,

registrujem problem s vypoctom trasy z Hiadelskeho sedla smerom na hreben Nizkych Tatier. Trasu vyrata do vzdialenosti cca 1,65 km, potom je na mape nakresleny nejaky problem na trase - mozno poskodeny chodnik a dalej sa uz ratat neda. Opacnym smerom to taktiez funguje len po tento bod v mape.

Poloha bodu v mape je https://web.locusmap.app/loc/48.868044:19.321424:

Replies (3)

photo
1

Zdá se, že to není způsobeno daty OSM. LoRouter tam musí nějak viset. Někdy to funguje, jindy ne...

S BRouterem a OSRM to vždy funguje bez problémů.

Deutsch:

An den OSM-Daten scheint es nicht zu liegen. Irgendwie muss der LoRouter da hängen. Manchmal geht es, dann wieder nicht...
Mit BRouter und OSRM geht es immer problemlos.

This comment is in trash! Restore
photo
1

ano, u inych planovacov to funguje. ked som si priblizil mapu, je tam nejaky rebrik v skalach a pri tom sa to zastavi. na hornej alebo dolnej casti. toho rebrika/retazi

photo
photo
1

Dobrý den,

možná byl v podkladu OSM nějaký problém, protože před 3 hodinami to někdo editoval. Prověříme to. Prozatím ten úsek přeplánujte v manuálním režimu.

photo
1

Změnu na OSM jsem provedl před chvílí, protože na cestě západně od schodů byl nesmyslný ohyb, který jsem narovnal. Ale to nebylo příčinou.

Jak jsem již řekl, podle toho, kam umístím kliknutí, webový plánovač v této oblasti trasu vypočítá, nebo ne. Nepodařilo se mi zjistit proč.

Leave a Comment

Attach a file