Picture-in-picture mode is not working / Nefunguje režim picture-in-picture

Michal Polášek shared this problem 21 days ago
Solved

Hezký den, jak v předchozí ostré verzi, tak i v nové 4.35.0 mi při spuštěné navigaci nefunguje režim picture-in-picture. Locus Map se po stisknutí tlačítka jak v menu navigace,tak i na panelu jenom minimalizuje. PIP pro Locus mám povolený, využití baterie je neomezené. Android 17 na Google Pixel 10 Pro XL.

Díky za pomoc.

---

Hello,

I am experiencing an issue with the picture-in-picture (PiP) mode during active navigation. It doesn't work in the previous stable version, nor does it work in the new 4.35.0 release. When I press the PiP button—whether in the navigation menu or on the panel—Locus Map just minimizes instead of opening the floating window.

I have already verified my settings: PiP is enabled for Locus Map in the Android settings, and battery usage is set to "Unrestricted."

My device details:

• Device: Google Pixel 10 Pro XL

Thank you for your help.

Replies (5)

photo
1

It works as it should for me. V 4.35.0

This comment is in trash! Restore
photo
1

Dobrý den,

problém se nám nedaří nasimulovat. Jak spouštíte PiP? Tímto tlačítkem na dialogu navigace?

8e1a8e8aac34cdf4b124b804e3c1e2a18635c5cb2aa6dcecbd6ba762b83f815a

photo
1

Hezký den,

přesně tak, jak píšete. Bud v menu navigace nebo taky pomocí tlačítka na panelu funkcí. V obou případech se Locus pouze minimalizuje. V Google Maps mi PiP funguje. Ještě někdy minulý týden se párkrát stalo, že se okno PIP Locusu objevilo, ale teď to můžu zkoušet pořád dokola a nic.

photo
1

Díky za upřesňující info – ukázalo se, že šlo o chybu specifickou pro nejnovější verze Androidu. Oprava bude součástí jedné z příštích aktualizací řady 4.35.x. Jakmile aktualizaci obdržíte, zkuste to prosím znovu a dejte nám vědět.

photo
1

Díky za skvělou zprávu :). Dám vědět.

Leave a Comment

Attach a file