This object is in archive! 

login method

thomas shared this question 2 years ago
Answered

hey, i'm not using google play service on my phone. Can you deactivate google login so i can use a standard email login ? thanks.

Replies (5)

photo
1

Hi Thomas,

you can use a standard e-mail login:

/dfa7a5aaa41ee7be886d659ed94870aa

But it is not possible to initialize Locus Map without Google Play due to the license verification.

photo
1

Dobry den, mam podobny problem. Zaregistroval jsem se pomoci googlu a nyni bych rad presel na login pomoci emailu/heslo. Lze nejak odparovat email pouzity pri loginu pres google, abych ho mohl pouzit znovu pro registraci pres email/heslo? Ted mi to pise, ze dany mail uz je pouzit a mam se prihlasit pres google:(

photo
1

Dobrý den, měl bych přesně stejné přání. Mám ovšem pod tím google účtem v Locus obchodě nějaký kredit (a historii). Tak bych rád, kdyby to šlo bez nové registrace - tedy odpárovat účet v Locus obchodě od google účtu a doplnit mu heslo. Nebo deaktivovat starý účet spárovaný s googlem, ale identitu (s kreditem a historií) potom převést na nový účet (se stejnou e-mail adresou jako u toho původního, spárovaného s googlem).

Předpokládám, že nový Locus Map 4 již Google služby nepotřebuje ani pro to ověřování licence. Nebo ano?

photo
1

Hmm... Teď jsem pochopil z jiných diskuzních vláken, že Silver nebo Gold předplatné lze platit jen skrz Google služby. Tak nějak jsem předpokládal, že se bude platit skrz Locus obchod a že při přihlášení do Locus obchodu pomocí e-mailu se nákupy LoCoinů odehrávají nějakým způsobem mimo Google. Ta vazba na google je pro mne důvod nepřejít na Locus Map 4 a zůstat u Locus Map Pro.

photo
1

Dobrý den,

Ověřování licence Locusu Map (ať už Pro nebo předplatných verze 4) je ověřováno a spravováno přes Google Play. Naše vlastní platforma pro distribuci placených fcí je v plánu, ale zatím je to bohužel hudba budoucnosti.

Přesun LoCoinů na jiný účet v rámci Locus Store umíme, ovšem kolega, který to má na starosti, je momentálně na dovolené, takže se o to postará až po svém návratu.

photo
1

Dekuji za odpoved. Bude tedy pripadne mozna i konverze meho prihlasovaciho google uctu na prosty ucet email (totozny s google)/password? Jde mi o to, ze Locus pouzivam na zarizeni s Google sluzbami (mobil), ale nove jsem si ho nainstaloval na Garmin Overlander, ktery tyto sluzby nepouziva a potrebuji se zde tedy prihlasit pouze emailem.

photo
1

Také děkuji za odpověď.

Mezitím jsem experimentálně zjistil, že typ a platnost licence se zapisuje také do účtu v Locus obchodě. Nejdříve se ovšem ověří prostřednictvím Google služeb. To ale může proběhnout na jiném přístroji.

Pro mne je tedy použitelný scénář, kdy spustím Locus Map Pro na přístroji s Google službami a otevřu si Locus obchod s účtem nesvázaným s google účtem (vytvořil jsem si tedy druhý locus účet pod jiným e-mailem). Do locus účtu se poznamená, že jsem majitelem Locus Map Pro. Pak (anebo místo toho) na tomtéž přístroji spustím Locus Map 4, koupím si předplatné na premium služby (prostřednictvím google služeb) a opět otevřu locus obchod pod mým sekundárním locus účtem (nesvázaným s google účtem).

Pak mohu na jiném přístroji bez google služeb spustit Locus Map 4 a otevřít si Locus obchod pod mým sekundárním locus účtem, čímž Locus detekuje, že mám zakoupené předplatné a zpřístupní mi premium funkce.

Tedy abych byl přesný - tu funkčnost na přístroji bez google služeb nemám ověřenou na sto procent. Testoval jsem to na přístroji, kde je ze seznamu účtů v nastavení androidu google účet odstraněný (na přístroji tedy nejsem ke svému google účtu přihlášený) a "Obchod Google Play" je deaktivovaný (společně s "Device Policy", "Disk", "Hry Google Play", "Chrome", "Kalendář" a "YouTube"). Věřím, že android zcela bez google služeb se bude chovat stejně.

photo
1

Ano, presne takto to funguje. Vse se aktivuje na zarizeni s google sluzbami a pak to jde pri prihlaseni pres email i na zarizeni bez sluzeb googlu. U me GPS Garmin Overlander.

photo
1

Skvělé! Díky za potvrzení. Pro mne je tedy záležitost vyřešena. S kredity na dvou Locus účtech si poradím. :-)

Replies have been locked on this page!