[CZ] Synchronizace trasy s waypointy

Josef Žajdlík shared this problem 2 years ago
Solved

Naplánoval jsem si v telefonu trasu a ta se správně sesynchnonizovala ve verzi Gold i do tabletu. Postupně jsem do ní v telefonu přidal několik waypointů, ale trasa už se v tabletu neaktualizuje. Jakoby Locus nepoznal, že se v trase něco změnilo. Přikládám SCR. Je mi jasné, že přidávání waypointů do trasy není asi moc běžné, ale systém to umožňuje, tak by asi měla synchronizace proběhnout. Nebo existuje nějaký způsob jak si synchronizaci konkrétní trasy vynutit?

Replies (2)

photo
1

Zdravím Pepo,

díky, dobrý postřeh. Opravím do další verze.

Menion

photo
1

Díky a jen tak mimochodem, tahle šikovná funkce je dobře ukryta a zadávání dost komplikované. Neuvažuješ do budoucna, že by se waypointy daly zadávat rovnou při plánování trasy? Není špatné mít po cestě rovnou zvýrazněna místa, která mě po cestě zajímají.

photo
1

Na tohle téma toho bylo napsáno už celkem dost. Teď s předělávkou detailu trasy jsem chtěl překopat i správu bodů u trasy ale nakonec nebylo času nazbyt, ale počítám s tím.

U plánování ... to by taky nemuselo být špatné, to je pravda, hmm...

photo
photo
1

Děkuji za přeřazení, sice jsem to schválně nedával do "problémů" protože je to spíše okrajová záležitost a Menion má práce jistě nad hlavu, ale budiž. Abych objasnil použití, chtěl jsem mít čistou mapu a mít na ní jen pár bodů, které mě zajímají během cesty. Doposud jsem to dělal vykopírováním bodů do zvláštní složky a tu si pak nechal zobrazit. Je to jednodušší a funguje i "upozornění na bod". Nevýhodou je, že postupně bobtná systém složek a stává se dost nepřehledným. Tak zkouším přidávat body do trasy. To zadávání je dost zdlouhavé, ale zase přehledné i pro budoucí použití, protože body zůstávají stále spojeny s trasou.

Leave a Comment
 
Attach a file