This object is in archive! 

[CZ] Locus Web Planner výročí

Josef Žajdlík shared this question 2 years ago
Answered

Pokud si to správně pamatuji, tak přibližně v tomto období by mohl mít webový plánovač první výročí provozu v betaverzi. Vypadá to, že s dětskými nemocemi se již vypořádal. Neplánujete přejít na plnou verzi a případně uvést k výročí nějakou větší novinku? Třeba import GPX souborů?

Replies (1)

photo
1

Dobrý den, Josefe,

ano, pamatujete si to správně ... ten čas opravdu letí. Velice nás těší, že vnímáte vývoj webového plánovače za poslední rok pozitivně. Vážíme si toho a rozhodně v tom hodláme pokračovat i nadále!


BETA nálepka by si opravdu zasloužila odstranění - proberu s kolegy, zda tomu ještě něco zásadního nebrání. Aktuálně máme rozděláno několik větších novinek zároveň. Nechci slibovat, že přesně na měsíc a den bude import veřejně k dispozici ale pracujeme na tom a zatím to vypadá nadějně. Tak snad nás nepotkají žádné nečekané komplikace po cestě ...


S pozdravem,

Ondra

photo
1

Děkuji za odpověď Ondro. Na rozdíl od Locusu, který už nyní považuji prakticky za dokonalý, Web Planner ještě potřebuje dospět, ale to je taky na tom to hezké. Můžeme se těšit na novinky a užívat si je. Kdyby byl dokonalý hned, nebylo by se už na co těšit. Takže přeji k prvním narozeninám hodně spokojených uživatelů.

photo
1

My děkujeme za podporu, bez ní bychom tu dávno nebyli ... Zodpovědně pracujeme na tom aby dospívání webového plánovače bylo rychlé ale zároveň promyšlené a s minimem chyb. Snad se nám podaří tento rok překonat pubertu :). Zajímavých věcí máme v plánu mnoho, takže istě je na co se těšit!

Replies have been locked on this page!