This object is in archive! 

CZ datum změny trasy ve webovém plánovači

Josef Žajdlík shared this question 21 months ago
Answered

Chtěl bych poprosit o drobnou úpravu v zobrazení tras na webu. Když rozplánovanou trasu otevřu a dodatečně upravím, nezmění se datum vedle převýšení - viz. scr. Bylo by to ovšem užitečné. Často plánuji trasy pro více lidí a musím jim je exportovat do GPX souborů. Jenže jak trasy průběžně upravuji, ztrácím přehled, které GPX bych měl aktualizovat u a kterých to není nutné. To zobrazené datum je zřejmě den vytvoření, ale myslím, že ten nikdo vědět nepotřebuje, datum poslední změny by byl mnohem lepší.

Replies (2)

photo
1

Zdravím Josefe,


ano, pro toto zobrazení jsme zvolili datum vytvoření, nechtěli jsme tam cpát datumy dva. Nicméně na cestě je implementace třídění a hledání ve webové knihovně, kde věřím, že váš problém vyřešíme - i kdyby v základním pohledu měl zůstat jen ten datum vytvoření.

Honza

photo
1

Děkuji, řazení bude fajn. Přesto by to chtělo vidět i ten datum vidět. U exportovaných GPX mohu vidět, kdy jsem je naposledy aktualizoval, ale jak zjistit, jestli jsem od té doby neprovedl v plánovači nějaké úpravy? Pokud by to nebylo moc obtížné tak by stačilo, kdyby se po najetí myší na datum vytvoření ukázala bublina a v ní něco jako: "Naposledy upraveno: XXX".

Replies have been locked on this page!