This object is in archive! 

[CZ] Info o bodech nahrávané trasy

onelook shared this question 9 years ago
Answered

Zdravím, když jedu na nějaký výlet a vracím se stejnou nebo podobnou cestou (nebo alespoň nějakou část trasy), tak mě zajímá, za jak dlouho budu doma (odhad), kolik mi zbývá ještě km. To mělo být odhadnutelné podle cesty "tam". Cestu nahrávám v jednom kuse (jedna trasa). U ostatních zobrazených tras mohu kliknou na bod a zobrazit si informace o čase, počtu km od počátku trasy i konce trasy apod. Ale u trasy, kterou zrovna nahrávám, se mi to nedaří. Lze toho nějak dosáhnout? Ideálně bych chtěl kliknout na čáru, která reprezentuje trasu "tam" někde poblíž místa, kde se zrovna při zpáteční cestě nacházím. A zobrazit informace, že od počátku trasy to bylo X km a trvalo to Y hodin a Z minut.

Replies (2)

photo
1

Zdravím,


pěkný obrázek.


No problem v tomto případě je, že Locus neumožňuje žádnou interakci s trasou která se aktuálně zaznamenává.


Nicméně pokud v některých situacích potřebuješ něco takové, šlo by využít funkce "uložit aktuální zaznamenanou část" (na obrazovce s ovládáním záznamu trasy v menu pod nástroji).


Tím se aktuální záznam uloží a vznikne nová plnohodnotná trasa, se kterou lze pak dělat cokoliv, tedy například navádění zpět či podobně.

photo
1

Díky, vyzkouším!

Replies have been locked on this page!