This object is in archive! 

[CZ] Instalace na BlackBerry

Tomáš Lipový shared this question 8 years ago
Answered

Dobrý den, mám BlackBerry os 10 a z Amazonu jsem si stáhl locus free, kery mi fungoval, když jasem si zakoupil pro verzi a chtěl ji nainstalovat (pomocí programu snap) tak mi to při stahování dodatečných knihoven hlásí chybu 1811. Existuje nějaká cesta, jak nainstalovat pro verzi na BlackBerry? Děkuji Tomáš

Replies (6)

photo
1

Dobrý den Tomáši.


Na BlackBerry se bohužel Peo verze použít nedá. Pro ověření licence je potřeba služby Google. Kontaktujte mě, prosím, na email: support.locus@asamm.com a napište mi váš účet, přes který jste Locus zakoupil, vrátím Vám peníze.

Na zařízením Black Berry lze používat zatím jen Free verze Locusu.


Omlouváme se za potíže.

Hanka

photo
1

Dobrý den,


mám bohužel ten samý problém, neověřil jsem si předem kompatibilitu. Můžeme se domluvit na vrácení peněz, stejně jako v předchozím případě?

Díky

Michal

photo
1

Dobrý den.


Pošlete nám, prosím, na email support.locus@asamm.com Google účet, přes který jste si locus zakoupil. Podíváme se, zda je ještě možné refundaci provést.


Díky

Hanka

photo
1

Dobrý den,

refundace dorazila na účet, díky za vstřícnost a rychlost.

Už se těším na možnost zakoupení přes Amazon.

Michal

photo
1

Dobrý den,


podařilo se mi zprovoznit Locus Pro na mém Blackberry Q10 podle instrukcí na Vašich stránkách (viz níže v této diskusi). Jelikož jsem s aplikací velmi spokojen, chtěl bych Vám nějak přispět. Na Google Play mi to ukazuje, jako bych měl aplikaci koupenou, ale to není pravda (viz Vaše předchozí refundace).


Michal

photo
1

Dobry den,

v inej diskusii vas kolega Menion pise, ze v auguste, pripadne az v septembri, by ste uz mohli mat pro verziu aj v amazon store. Viete to potvrdit? Z celeho srdca dufam, ze sa vam to podari, za vsetkych dalsich majitelov BB.

photo
1

Dobrý den Martine.


Je pravděpodobné, že verze Locus pro v Amazon store v září už bude, jisté to však není. Možná se termín ještě malinko protáhne.

Každopádně pokud máte zakoupený Locus přes Google Play, je refundace nutná, jelikož na Amazonu bude potřeba zakoupit licenci znovu.


Zdravím, Hanka

Replies have been locked on this page!