This object is in archive! 

[CZ] Import trasy z Bikemap.net

MartinV shared this question 8 years ago
Answered

V článku "Trasy z Bikemap.net v Locusu snadno a rychle" je postup importu trasy do Locus. Vše funguje až do posledního bodu, kde jakmile stisknu na stránce bikemap.net Stáhnout GPX (nebo KML), android se zeptá čím to otevřít. Pokud zvolím Locus, přepne se mi do popředí Locus s oznámením "Proces neúspěšný". Abych dosáhl cíle, musím to stáhnout např. přes Chrome a pak z oznamovací oblasti kliknout na stažený soubor a nechat otevřít Locusem.Takto se to naimportuje. Dělá to jen u mě nebo je to chybka? Dík.

Replies (7)

photo
1

Zdravím Martine,


ještě než to začnu trošku více testovat u sebe, zeptám se: poslední verzi Locusu 3.12.+ máte nainstalovanou?

photo
1

Ano, 3.12.2, Android 4.4.4, Sony Xperia Z1C.

photo
1

Zajímavé, zkouším to a vše funguje. Můžu se ještě zeptat, v jakém prohlížeči se Bikemap.net stránka zobrazí? Protože mě přes Chrome to šlape jak má.

photo
1

Mám instalovaný Chrome a CM Browser. Když kliknu v Locusu na rychlou www záložku, nabídne se mi výběr prohlížeče. Včera jsem to zkoušel v Chrome, teď jsem zkusil v CM browseru, tam to ale nenabízí co se stahovaným souborem udělat, rovnou se stáhne a pak teprve můžu manipulovat se staženým souborem.


Ještě jednou jsem ověřil v Chrome a opravdu mi to funguje jak jsem popisoval. Ale nevadí mi to, jen jsem chtěl upozornit na chybku, ale ona bude asi někde u mě. Nepotřebuji to řešit, ale mohu případně něco otestovat.

photo
1

Hmm zatracené prohlížeče, nějak se mi nedaří problém nasimulovat. Chrome mi dělá co vm, tedy soubor stáhne a ze stavové lišty ho lze importovat (to funguje ok), Firefox mi funguje naprosto stejně. Přidal jsem do topicu ještě kolegu Michala, jestli neví o nějakém takovém problému, ideálně i jak ho nasimulovat protože mě se to prostě nedaří.


Jinak chyba na vaší straně určitě není, "Proces neúspěšný" by se v tomto případě ukázat nikdy nemělo.

photo
1

Až do této doby jsem o problému nevěděl. Ale taky to nemůžu nasimulovat, import z Bikemap.net funguje bez problému.

photo
1

Tak ten problém asi uzavřete, vám se to neukazuje, já to dokážu obejít a nikdo další se do diskuse nepřidal. Navíc je to jen drobnost. Možná nějaká anomálie u mě.

Replies have been locked on this page!