This object is in archive! 

[CZ] Treninkovy dennik

Svoboda Petr shared this question 8 years ago
Answered

Ahoj,


Locus-Pro pouzivam jiz urcite nejmene 4-5let a nedam na nej dopustit, aplikaci pouzivam skoro denne, libi se mi ze se na aplikaci stale pracujete a porad se neco zlepsuje... je to oravdu videt...

Jak se mi tracky nabaluji je tezsi se v nich orientovat a i je vyhodnocovat...

Nebylo by mozne vytvorit neco jako ma treba Strava nebo Endomondo, abych videl kolik km/hodin/vyskovych metru jsem za tyden/mesic/rok ujel na kole, nabehal, atd? Takovy graf a suma aktivit jak jsem byl v prubehu casu aktivni?


(momentalne to resim tak ze vse exportuji do Stravy, ale zase Strava je jen na kolo a beh, jine sportovni aktivity jako treba skialpy/bezky/hiking nevyhodnocuje - takze taky nic moc)


S pozdravem Petr

Replies (5)

photo
1

Zdravíme Petře,


rozšíření tréninkového manažera je v plánu, ovšem do jakých mezí, to se ještě uvidí podle zájmu širšího obecenstva. Jak říkáš, podobné funkce nabízejí jiné aplikace/webové služby, a pokud ti nevyhovuje Strava, lze vyzkoušet např. Runkeeper. Není problém vytvořit ideu z tvého příspěvku a nechat ostatní uživatele hlasovat, ovšem je zde riziko, že zapadne v záplavě podobných, týkajících se tréninkového manažera. A dalším hendikepem je samozřejmě čeština.

photo
1

Dekuji za reakci... ja jen spis skryte cekal, ze jsem jen spatne hledal a neco podobneho uz funguje... =)


Treninkoveho managera bych opravdu ocenil, je to jedina vec co mi u Lousu chybi...


Vyzkousim tedy Runkeeper...


Petr

photo
1

Taky by bylo fajn, pokud by šlo do Locusu vložit i aktivitu, která je bez GPS záznamu, např rotoped, posilovna,...

photo
1

jak jsem již psal v prvním příspěvku, tréninkový manager rozšíříme, zatím jsme ve stádiu "průzkumu", viz např. http://help.locusmap.eu/search/tag%3Atraining+manager

photo
1

žádné další reakce měsíc od posledního vstupu, označuji téma jako odpovězené.

Replies have been locked on this page!