This object is in archive! 

[CZ] Chybný import z geogetu

mgrkelly shared this problem 7 years ago
Not a Problem

Ahoj, delší dobu (pár verzí Locusu) se importované mysterky přes add-on geoget zobrazí jako tradičky. Po následné aktualizaci přímo z GC stránek se ikonky opraví na otazníčky. Pokud jsou již mysterky v Locusu, tak import z geogetu je v pořádku.

Díky za mrknutí.

Pavel

Replies (1)

photo
1

Zdravím Pavle,


na tohle by se v první řadě měl podívat vývojář add-onu, nicméně ten už na aplikaci nepracuje. Zkusím se tedy podívat sám kde je problém. Mohl bych váš požádat o zaslání nějaké ukázkové databáze kterou bych mohl vyzkoušet na otestování? Buď přiložte sem jako zip nebo na můj email jiri.mlavec@asamm.com, děkuji.

photo
1

Import z geogetí databáze do Locusu pravidelně používám a výše popsaný problém se u mě neprojevuje. Addon i Locus mám v aktuální verzi.

photo
1

Děkuji kohoutí týme :). Pak o to spíše potřebuji databázi s daty která zlobí, abych řekl kde přesně je problém. Zdá se nicméně, že to bude spíše něco s obsahem dat, než Locusem jako takovým.

photo
1

Díky za reakci.

Než jsem si smazal dříve naimportované body, tak jsem si také ničeho nevšiml.

Zkusím polaborovat trochu v geogetu, popřípadě vyrobím malinkatou databázi, na které to bude zlobit a přepošlu.

photo
1

Děkuji za váš čas a za dokopání k hledání problému u sebe. Proběhl jsem (v geogetu) všechny možnosti v pluginech "Opravy databáze", včetně možnosti "vacuum". Nejenom že je načítání bleskové, ale také i správné.

Tímto se mi zrychlilo také vykreslování keší v a:drake, který bych nepoužíval, kdyby se mi dařilo správně česky (s diakritikou) logovat v Locusu, resp. v pluginu. Už jsem to (tu) někam psal, ale bez odezvy. Při přímém zalogování nebo přenášení fieldnotes na server GC není sebemenšího problému. Ale pokud chci vytvořit fielnotes.txt a uložit je v telefonu (třeba pro sdílení), tak po nahrání takovéhoto souboru na GC a logování jsou znaky s diakritikou špatné. Něco jako kdysi problém různého kódování češtiny. Např. á převede na A s vlnovkou a vykřičníkem vzhůru nohama, í je zobrazeno jen jako velké A s vlnovkou. Kdyby jste mi dokázali poradit, byl bych nad míru spokojen s Locusem. I tak díky.

photo
1

Zdravím,

tak to jsme překvapen, že vacuum na něco takového pomohlo. Nicméně tím lépe, navíc díky za užitečnou informaci.


Ohledně problému s logováním ... nejsem si vědom, že bych někde o takovém problému četl a ani pod tvým profilem žádný takový topic neexistuje. Nicméně Prozraď mi tedy ještě jestli vytváříš ten soubor s field notes přímo v add-onu Field Notes a nebo v Locusu v "Geocaching nástroje > Field notes manažer". První je chyba na ormora (výrobce add-onu), takže doporučuji samostatný topic, druhá pak na mě (což i tak by sneslo samostatný topic ale třeba to vyřešíme rychle).

photo
1

Použil jsem funkci "offline uložiště" v add-one. Myslím, že jsem psal na kontakt uvedený tamtéž.

photo
1

Aha, tak v tom případě je to na straně Ormora, nezbývá než tedy čekat.

Replies have been locked on this page!