This object is in archive! 

[CZ] Stáhnuti online mapy, chyba 83

Marek Mieč shared this problem 7 years ago
Solved

Dobrý den. Potřebuji stáhnout onlinemapu. Kliknu na stahnout / tato obrazovka / odfajknu měřítka které chci / kliknu stahnout a po chvíli vyskočí: neznámy problém kod chyby 83.Co s tím? Mám verzi Locus Pro 3.12.0

Replies (3)

photo
1

Dobrý den,


abychom zde mohli pomoci, je potřeba

1. používat poslední verzi aplikace, tedy 3.17.2. Updatujte si jí prosím.

2. napsat minimálně o jakou mapu se jedná a ideálně též souřadnicemi definovanou oblast + vybraná měřítka ke stažení, abychom byly schopni chybu nasimulovat.


Děkuji

photo
1

Dobrý den.

Jednalo se o mapy SHOCart. Pokud mi aplikace fungují, vyhýbám se aktualizacím. Už se mi stalo, že po aktualizaci se funkce aplikace zhoršila, nemyslím Vaší. Po aktualizaci na poslední verzi, je to už v pořádku. Děkuji za radu.

Vaše aplikace Locus je super. Vůbec nelituji, že jsem ji koupil a lidem kolem ji vřele doporučuji.

Hezký den.

photo
1

Dobrý den Marku,

to že po aktualizace aplikace nemusí fungovat jako předtím, tedy v pořádku, je celkem běžný jev a musím varovat, že nám se to občas stane taky. Nicméně v případě Locusu jsou updaty čas od času potřeba hlavně proto, že dostupné mapové servery se též mění, jako třeba zde v případě map SHOCart a je třeba informace o nich aktualizovat v nové verzi aplikace.


Jsem rád že se to vyřešilo, kdyby byl nějaký problém, určitě napište. A stažené SHOCart mapy si nezapomeňte zazálohovat, opakované stahování je zpoplatněné jako nové stahování (varuji jen pro jistotu kdyby jste přehlédl informace v aplikaci).

Replies have been locked on this page!