This object is in archive! 

[CZ] Mizející poznámky

Voldik shared this problem 7 years ago
Solved

Ahoj, narazil jsem na bug, dokázal jsem ho reprodukoval, ale přesto bohužel nedokážu exaktně popsat, jak ho navodit.


Lovil jsem multinu GC37WMN, resp. její stage, které jsem měl zobrazené na mapě. Kliknutím na WP jsem si zobrazil zadání, zjistil a přes WP jsem se proklikl do cache, kde jsem si zapsal indicii do poznámek, uložil a dal zpět, čímž jsem se dostal na WP a zjistěný WP jsem smazal a šel na další. Když jsem si zapisoval třetí indicii, tak jsem si všiml, že mi tam chybí předchozí zápisy. (něco už jsem měl uloženo z dřívějška)


Byl jsem offline a poznámky jsem ukládal pouze lokálně. Chybu se mi podařilo navodit ještě dvakrát, podruhé to bylo ještě ten den na stejné keši, kdy mi opět chyběla předchozí indicie a potřetí to už bylo doma, když jsem se snažil přijít na to, při jakém postupu předchozí zápis zmizí, resp. se neuloží. Avšak vzhledem k tomu, jak jsem zuřivě klikal a přepisoval všude možně, tak nejsem schopen říct, jak se mi to podařilo. :(


Tak třeba budete úspěšnější. :) Použit byl Locus Pro ve verzi, která bylo dostupná 7.7.2016.

Replies (1)

photo
1

Zdravím Voldíku,

o problému, který s tímto souvisí vím a měl být opraven již ve verzi 3.18.2, která vyšla tedy už na konci června. Jsi si jist, že jsi měl verzi minimálně 3.18.2? Případně sleduj to prosím s novějšími verzemi a pokud se stane, dej vědět, zkusím to pořádně otestovat též. Díky a omluva za komplikace.

Replies have been locked on this page!