This object is in archive! 

[CZ] Již zakoupené mapy se neukazují jako zakoupené

Jirka Řízek shared this question 7 years ago
Answered

Dobrý den,

Vlastním Locus Pro. Zakoupil jsem ze svého účtu za LoCoiny dvě oblasti offline mapy SHOCart. Po nějaké nešťastné manipulaci s SD kartou v mobilu se mi celá karta smazala včetně kořenového adresáře dat Locusu. Tím jsem ztratil všechny body, tratě, mapy, atd.

Nyní si chci ty dvě oblasti znovu stáhnout, ale Store je neuznává jako zakoupené i přesto, že v historii transakcí jsou uvedené. Dříve se na ně dalo dostat a stáhnout je.

Je na toto nějaká pomoc? Moc děkuji.

Jirka

Replies (2)

photo
1

Dobrý den,


omlouvám se za komplikace, ale bohužel Vám nadokáži pomoci. Každé stažení SHOCart map je chápáno jako nový nákup. I stažení stejné, dříve zakoupené mapy, je zpoplatněno. Takto jsou uvedeny podmínky v Locus store u konkrétních map. (pozn. mapy se stahují přímo ze serverů SHOCart a každé stažení je placené)

Mohu Vám pouze do budoucna doporučit zálohovat si koupené mapy - zkopírovat obsah složky Locus/maps/shocart do PC apod.


Děkuji za pochopení

Petr V.

photo
1

Dobrý den, děkuji za informaci. Teď jsem si to přečetl i v podmínkách při otevření nového nákupu. Koupím si je tedy znovu a pořádně zazálohuji.

Jen pro vaši informaci ještě uvedu, že stoprocentně jsem tu mapu stahoval několikrát ze Store před tím resetem, protože jsem měl problémy s volným místem. Prostě na výběru té oblasti se mi v pravém horním růžku objevil místo peněžní hodnoty znak pro download. Jestli je to chyba, tak byla velmi pozitivní :)

photo
1

Dobrý den,

systém je nastaven tak, že můžete mapu opakovaně stáhnout pokud nastal nějaký problém a nestáhla se kompletní. Jakmile se ale úspěšně (kompletně) stáhne, je označena jako stažená a pro případné další stažení je nutné mapu koupit znova.

Petr V.

photo
1

Aha, tak to bylo zřejmě ono :) Ještě jednou děkuji.

Replies have been locked on this page!