This object is in archive! 

[CZ] Problem s HR monitorem pres BT.

Petr Polednak shared this problem 7 years ago
Closed

Ahoj, koupil jsem si (levny) SunDino HR monitor, ktery komunikuje pres BT 4.0 Zkusil jsem Locus a problem nastava v dohledani zarizeni, reps. zarizeni najde, ale neprovede se jeho pripojeni a uvedeni do provozu (asi se nepodari nacist data). Pak jsem zkousel aplikaci runtastic a tam se zarizeni pripoji standardne jako BT HR monitor a slape to. Je mozne nejak zjistit kde by mohl byt problem ? Mam Huawei P8 lite a posledni verzi LC. Dekuji.


Petr

Replies (7)

photo
1

Dobrý den Petře,


jen pro kontrolu - verze Locusu Map 3.18.6+ a připojení do Locusu provádíte přes Menu > Více > Bluetooth Manažer > Monitor srdečního tepu (BT 4.0)? Po zapnutí Locus nabédne zařízení k připojení a po výběru co přesně vidíte v tom panelu vedle symbolu srdce?

photo
1

Jdu pres BT manazera.

V seznamu "Dostupne zarizeni" se najde: BLE Chest Strap . Zvolim to = vedle srdicka se zobrazi "Vyhledam..." . Pak to zase skoci do okna s dostupnymi zarizenimi.

photo
1

Zdravím Petře,

můžete zkusit tuto test verzi (Locus Free) , zkuste připojit váš monitor a až se zase odpojí, vypněte Locus a v adresáři Locus/logs by měly být log(y) s nějakými výpisy, tak mi je prosím pošlete. Díky

photo
1

Zkusil jsem neco odchytit, tak to posilam.

photo
1

Děkuji Petře,

to vypadá na docela problem. V logu je vidět, že jste vybral zařízení, Locus zahájil připojení a hned dostal zprávu, že k zařízení se nelze připojit a následně připojení ukončil.


Kdyby jste mi nenapsal, že to v jiné aplikaci funguje, tak bych nejspíše napsal "bohužel", nicméně takhle je vidět že bude v Locusu něco špatně. Napíšete mi kde jste senzor koupil a za jakou cenu (objednal bych ho) případně pokud jste z Prahy, nebyl by jste ochoten zapůjčit ho na den/dva na vyzkoušení?

photo
1

Já to raději ještě zkusím u někoho na jiném telefonu. Jestli to není jen problém tohoto mého telefonu. Koupil jsem tu záležitost z Číny na otestování a zjišťuji kde by mohl být problém, je to docela levná věc, tak s tím nechci moc zatěžovat. Určitě máte důležitější věci na práci :). Dám vám vědět zda to běží na jiném stroji správně. Pak se uvidí co dál. Děkuji zatím za pomoc.


Je to tenhle měřič. Zkoušel jsem ho a vypadá na to, že je dostačující, teda pro mou potřebu.


http://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-4-0-Wireless-Sport-Heart-Rate-Monitor-Fitness-Smart-Sensor-Chest-Strap-for-iPhone-6S/32694500194.html

photo
1

Zdravím, myslím že nebude, tedy nemělo by být.

Za 10$ je to skoro vtipná cena. Neřešil bych to tolik nicméně pokud je v Locusu nějakí chyba která by mohla mít vliv i na jiné BT zařízení, tak bych jí rád opravil. Pokud budete mít možnost, zkuste tedy i jinde a dejte vědět. Kdyžtak si to pak objednám a snad se i oprava zadaří. Zatím díky.

Replies have been locked on this page!