This object is in archive! 

[SK] Problem s offline listingom

Juraj Sagan shared this question 7 years ago
Answered

Dobry den. Mam aktivovany LocusPro ako aj premiovy ucet na geocaching.com. Nijakym sposobom sa mi nedari stiahnut listing aby bol viditelny offline. Viditelne su zakladne udaje o keske a obrazky. Prosim o radu

Replies (16)

photo
2

Dobry den Juraji,

zkuste se prosim podivat do nastaveni add-onu Geocaching4Locus > Stahovani > pouze zakladni nastaveni. Toto nastaveni je potreba mit odskrtnute aby se stahovaly kompletni informace pro kesky. Zkuste a dejte vedet jak jste dopadl.

photo
2

Ahoj Juraji,


Přesně tak jak píše Menion. Případně mi pošlete vaše nastavení a logy přes nastavení add-onu Geocaching4Locus > O aplikácii > Odoslať spätnú väzbu. A já na to mrknu.

photo
1

Ahoj Menion, v uvedenom nastavení sťahovania mám zaškrtnuté nastavenie Iba základne info, avšak bez možnosti odškrtnúť ho (je len slabo podsvietené)


Ahoj Arcao, odosielam spätnú väzbu.


A samozrejme ďakujem.

photo
2

Add-on si z nějakého důvodu myslí, že si BM. Stačí se v něm odhlásit a znovu přihlásit /nastavení add-onu Geocaching4Locus > Účet > Odhlásiť a pak Prihlásiť/ (typ členství se totiž zjišťuje při přihlašování). Pak by už mělo jít odškrtnout Iba základne info a měl by jsi mít k dispozici všechny možnosti PM.

photo
1

Ďakujem. Šlape to)

photo
1

Ahoj, chcel by som Vás ešte poprosiť o radu týkajúcu sa zobrazenia hintu kešky v telefóne, resp tablete. Predtým (nebol som GC premium member) sa mi v listingu, keď som bol online zobrazoval hint aj všetky ostatné údaje bez problémov, teraz sa mi nezobrazuje ani online ani offline (po použití offlinizeru, resp importu kešiek), a viditeľné sú len na PC. Ako som pisal minule som aj geocaching.com premium member a používam LocusPro.

photo
1

Juraji, můžeš nám prosím napsat kód keše a ideálně i přiložit screenshot ať je vidět co vlastně na telefonu vidíš a co by jsi tam očekával? Díky

photo
1

Nezobrazuje mi v telefóne nápovedu, ani keď som online. Som odkázaný na PC pred odlovom kešiek. Cca pred dvomi týždňami som tento problém nemal.

photo
1

Děkuji Juraji,

prosím zkuste kliknut na ikonu keše v horní liště vpravo nahoře. Tam by mělo být tlačítko "Nápověda".


Nápověda jako taková nikdy v Locusu nebyla součástí listingu. Možná jste to viděl v keši kde nápovědu někdo dal rovnou do textu, nebo možná v jiném programu, nicméně v Locusu je takto samostatně.

photo
1

Ďakujem, po importe nápovedu podľa vašich pokynov ukazuje. A ešte jedna, verím, že posledná otázka: vyskakujúca reklama v Locus Pro je v poriadku??

photo
1

Reklama v Locus Map Pro? A navíc vyskakující?? To určitě v pořádku není. Můžu poprosit opět o screenshot? O tom jsem popravdě ještě nikdy neslyšel. Nemůže to být nějaká reklama umístěná u keše v listingu, nebo něco takového?

photo
1

Hore. Toto sa podarilo zachytiť bez obrázka, resp. textu, ale asi tak ... povod nepoznam ...

photo
1

No to je pěkný. Arcao omluví, že zde spamujeme trošku offtopic, děkuji.


Neděje se vám to samé i někde jinde? Protože i kdyby omylem fungovaly v Locusu Map Pro reklamy, byl by to jen pruh nad horní lištou a ne takhle hrozně přepláclé přes ovládání aplikace. Jsem si skoro jist, že to musí být jiná aplikace a docela by mě zajímalo jaká.

photo
1

Mám v Locuse aj nejaké spolupracujúce aplikácie, môže to byť tým ... ???

photo
1

Nevím o tom, že by některá z nich měla v sobě reklamu. Na tom bílém rámečku se vypisuje i nějaká reklama nebo je to stále jen bílá plocha? Teda přiznám se že tady naprosto netuším, ale rozhodně to není to co by jste měl s Locusem Pro dostat. Stažený z Google Play v poslední verzi Locus předpokládám máte ...

photo
1

Býva tam aj reklama. Locus Pro z GooglePlay samozrejme. Max mesiac naspäť inštalovaný

photo
1

Promiň, že jsem se neozval dřiv. Mimochodem tlačítko s nápovědou se dá přidat do okna s detailem keše. Stačí v nastavení Locus Map -> Geocaching -> Okno detailu keše zvolit pro jedno ze dvou tlačítek nápovědu.

Co se týká té reklamy, tak bych to viděl na nějakou aplikaci třetí strany. Android umožňuje kreslení přímo na obrazovku jiné aplikace, ale je na to potřeba oprávnění SYSTEM_ALERT_WINDOW - Zobrazení upozornění systémové úrovně, zvané též jako Vykreslení přes další aplikace). Takovou aplikaci najdeš např. přes Addons Detector, více tady: http://forum.xperia.cz/viewtopic.php?p=246544&sid=971275a84dfc6f1fabba9e8c71b0ec99#p246544

photo
1

Veľká vďaka Páni )

Replies have been locked on this page!