This object is in archive! 

[CZ] Propojení s autonavigací Magic Earth

MartinV shared this question 7 years ago
Answered

Chtěl jsem vyvolat autonavigaci (používám Magic Earth) tak, že podržím prst na mapě v Locusu, jdu do detailu bodu. V detailu bodu stisknu ikonu mapy a zvolím "> Mapové aplikace" a následně aplikaci, ve které chci bod zobrazit. Funguje mi to pro Waze, Google mapy a další co jsou v menu, ale Magic Earth ve výběru prostě nemám.

Zkusil jsem nainstalovat Map Factor a ten se mi v menu objevil.

Odinstaloval a nainstaloval jsem Magic Earth, ale nepomohlo - v menu stále není.

Ještě nedávno jsem to takto používal, ale provedl jsem upgrade Xperia Z1C 4.4.4 na 5.1.1 ...

---

Podobný problém jsem už jednou řešil, ale tehdy to byla moje chyba viz http://help.locusmap.eu/topic/cz-propojen%C3%AD-s-autonavigac%C3%AD

Pomůžete prosím?

Replies (6)

photo
1

Zdravím Martine,


v tom menu "Mapové aplikace" je ještě dole tlačítko "více" ... zkoušel jste to jestli pod tím nebude ta aplikace "Magic Earth"?

photo
1

Ano, zkoušel, pod tím "více" se mi ihned spustí Waze.


Teď mne napadlo restartovat telefon a ejhle, najednou pod tím více vidím i Magic Earth. Předtím jsem to několikrát zkoušel, abych si nenaběhnul jako minule ... no a naběhnul :)

Omlouvám se - zase zbytečný dotaz.

photo
1

Martine, zbytečný dotaz to nebyl, protože tohle by se nemělo stát. Locus si ne-přepřipravuje žádné odpovědi na podobné úkoly, takže vždy když se něco změní, mělo by se to v této nabídce hned promítnout.


To že pomohl restart je zvláštní nicméně vina nebude na straně Locusu ale spíše na straně Androida, protože Locus v tomto případě jen volá "spusť mapu" a systém nabídne možnosti. Divné nicméně :).


Jsme rád, že nakonec funguje ... ať slouží.

photo
1

Opět mám stejný problém. Od doby původního dotazu se GUI aplikace změnilo (k lepšímu), ale problém je v tom, že MagicEarth nemám ve výběru aplikací pro navigaci.


V detailu bodu tapnu na ikonu šipka (druhá z leva úplně dole). V nabídce je Navigovat, Navádět, ... Waze, Navigační aplikace.

Pod položkou Navigační aplikace se skrývá pouze Mapy a Waze. Po tlačítku "Více" není ani stopy, a tam býval právě ten Magic Earth. Pomůžete prosím?

photo
1

To jsem teda fakt talent - samozřejmě že to v Locusu je. Pod tl. Sdílet - zase sdílet - Jiné mapové aplikace.

photo
1

Zdravím Martine,

no ... komplikované téma. Jsem rád že jsi našel funkční alternativu. Nikde se mi na stránkách "Magic Earth" aplikace nedaří najít zmínku jak aplikaci spustit z jiné aplikace a zdá se že na "navigační volání" ve stylu Google Map ( což je právě to navigovat > navigační aplikace ) aplikace nijak nereaguje. Ta funkce přes "sdílet" je pak opravdu jen obyčejné sdílení polohy ale jestli funguje, tak tím lépe.

Pěkný večer

Replies have been locked on this page!