This object is in archive! 

[CZ] Zámok orientácie na výšku hore nohami

el parapente shared this idea 6 years ago
Completed

Ahoj, šlo by pridať zámok orientácie na výšku hore nohami? Diiik a veľa zdaru.

Replies (2)

photo
1

Zdravím,

doteď jsem žil v představě, že natočení v horizontální poloze opačně není ani technicky umožněné. Takto to funguje na nějakém běžném telefonu nebo na tabletu? Pokud na tabletu, který tedy předpokládám je napevno někde uchycen ( na Gradientu? :) ), není pak jedno na kterou ze dvou orientací je obrazovka uzamčena?

photo
1

Ahoj, jedná sa o telefón otočený hore nohami z dôvodu prístupnosti k miniUSB portu. Je fakt, že asi jediná devíza by bola mapa orientovaná na sever, čo by ocenilo možno iba málo ľudí a napr. kompas by udával zrejme nepresnosti. Nejde o nič, čo by sa nedalo prežiť ale pre zaujímavosť orientácia na výšku hore nohami je technicky možná viď ďalšia veľmi vydarená aplikácia pre užší okruh užívateľov, xctrack.


Pekný deň.

photo
1

Zdravím,

xctrack sice nepoužívám, nicméně znám. Každopádně chápu pointu, nevidím tedy zásadní důvod proč ne. V další verzi bude doplněno, díky a ať to lítá.

Menion

photo
1

Menione, nebylo by možné doplnit nastavení otočení i do nějakého zjednodušeného použití? Třeba přidat do předvoleb nebo jako tlačítko do ikon v menu, případně do rychlých nastavení. Nejlepší by to bylo do předvoleb aby se to dalo svázat s užitím. Já například na jednom kole mám držák naležato, na druhém na výšku. Je to docela otrava se k nastavení otočení vždy proklikávat pře hlavní nastavení.

photo
1

Jo tohle mě taky trápilo (potřeba mít na kole tel. na výšku vs práci doma kde je mi to jedno), nicméně doposud o to nebyl projeven žádný zájem http://help.locusmap.eu/search/tag%3Apresets , takže aby to nebylo nastavení jen pro nás dva :)

photo
1

Chápu, spousta práce. Proto jsem navrhl třeba jen přidat tlačítko do menu kdyby to bylo jednodušší, to by mohlo stačit.

photo
1

Ale ne, práce je to asi na pět minut protože mám vše více méně připravené. Nicméně více a více inklinuju spíše k tomu, věci odebírat a zjednodušovat, než přidávat nové. Takže dokud nevidím větší zájem, nechci UI ještě více komplikovat.

photo
1

V presetech máme přeci samostanou část pro "pokročilé", tam nemusíš zjednodušovat. Já myslím, že by to nakonec využili i jiní uživatelé, ne každý se účastní hlasování. Nebo, že bych si nechal u Tebe zhotovit za poplatek speciální verzi "na zakázku"? To je samozřejmě jen vtip.

photo
1

Ešte raz díky a jedného dňa snáď bude locus s xctrack-om spolupracovať :)

Replies have been locked on this page!