This object is in archive! 

[CZ] Jak vyfiltrovat kešky, které nemají nalezené spolukačaři?

onelook shared this question 6 years ago
Answered

Typická situace: Chystám se na geocachingovou procházku s přáteli a plánuji trasu. Rád bych zobrazil nebo nějak zvýraznil všechny (nebo splňující další kritéria) kešky, které ještě nikdo z nás nemá nalezené.

Předpoklady: Mám v telefonu uložené offline všechny keše z oblasti, která mě zajímá. Přezpracování seznamu kešek mohu udělat na počítači, přidat si tam různé tagy, logy přátel, připravit si seznamy kódů kešek, který má kdo nalezené apod. Prostě cokoli, aby Locus měl informace o tom, kdo jakou kešku má ulovenou.

Nechodíme stále ve stejné skupince. Každý má nalezeny jinou množinu kešek. Chtěl bych to dělat pokud možno offline, protože často improvizujeme v terénu a ani někdy není předem moc jasné, kdo z přátel se výpravy zúčastní.

Jak to řešíte? Napadají vás nějaké možnosti, jak to řešit?

Replies (1)

photo
1

Dobrý den,

Locus umí na základě informací stáhnutých z Geocaching.com rozlišit pouze kešky se statusem příslušejícím vašemu osobnímu účtu, nikoli více účtům naráz. Řadit a filtrovat kešky lze takto "pouze" podle obecných kritérií - GC kódu, typu, max vzdálenosti, obtížnosti, terénu, statusu dle vašeho účtu, apod. Váš požadavek by šel snad řešit tvorbou vlastního KML/GPX souboru, obsahujícího seznam keší (ne)nalezených vaším týmem, který si ovšem vypracujete samostatně zcela mimo aplikaci a následně do Locusu naimportujete.

Replies have been locked on this page!