This object is in archive! 

[SK] Nedaju sa mi otvorit stiahnute offline mapy

Michal Snierer shared this problem 5 years ago
Solved

prosim o radu.. ked idem otvorit offline mapy(SHOCart-hiking) hodi mi to prihlasenie sa cez facebook, google aemai.. ale ani cez jednu ponuku mi to nejde otvorit.. vypisuje mi to nejaku chybu ac code 40132..neviete co je to za problem dakujem

Replies (5)

photo
1

Dobrý den Michal.

Tento problém se objeví, pokud email není ověřen. Zkontrolujte, prosím, Vaší emailovou schránku včetně spamů. Potvrďte, prosím, Váš email, poté by již přihlášení mělo fungovat.

V další verzi už bude tento problém odstraněn a bude možné validační email posla znovu.

V případě potíží nás, prosím, kontaktujte.

S pozdravem

Hanka

photo
1

Dobry den,

dakujem za odpoved..

snazil som sa najst potvrdzovaci email ale v schranke taky mail nema ani v spamoch.. pri pokuse o prihlasenie cez moznosti prihlasit sa cez soc. siet facebook alebo cez google mi to pise chybu ze som uz zaregistrovany.. klikol som na offline mapy vyhodilo mi stiahnute shocart mapy a po kliknuti na stiahnute mapy mi vyhodilo tie tri moznosti. ale ani cey jednu mi to nejde prihlasit.. je este nejaka moznost ako sadostat do offline map.. dakujem pekne

photo
1

Dobrý den Michael.

V tomto případě Vás tedy požádám o strpení. Připravujeme opravnou verzi, kde už by tento problém měl být opraven. Verze bude k dispozici dnes večer, nejpozději zítra ráno.

Děkuji

Hanka

photo
1

Dobry den Hanka.

nehnevajte sa ze vas stale otravujem s mojim problemom.

novu verziu som si uz aktualizoval. ale bezvysledne.. stale mam ten problem ze mi nejde sa prihlasit do lokusu.. neviete ci by sadal locus nejako zakupit znova alebo ho nejako resetovat.

dakujem

photo
1

Dobrý den Michal.

Stále usilovně pracujeme na opravě. Ještě Vás požádám o malé strpení. Během dneška, nejpozději zítřka bude problém opraven.

S pozdravem

Hanka

Replies have been locked on this page!