This object is in archive! 

[SK] Naramok Polar A370

Matej Král shared this question 5 years ago
Answered

Kúpil som si vyššie uvedený náramok. Žial buhužiaľ som sklamaný že aplikácia nepodporuje pripojenie tohto nie lacného náramku-zatiaľ ..... ????? Neviem, alebo kde robím chybu, ale potrebujem snímať tepovú frekvenciu, pričom v aplikácii je možnosť pripojiť túto značku POLAR ale tento typ A370 nepodporuje !!! , Skúšal som pripojiť cez cyklo senzor rýchlosti 2x a kadenciu bicykla a tam to funguje a pripojí sa, pričom v štatistike nie je zobrazené tepová frekvencie. Ak to pripojím ako samotný monitor srdečného pulzu ,tak to nefunguje a aplikácia vôbec nereaguje alebo vypíše že nie je možné pripojiť. . To mi ale nepomôže ,pretože ja potrebujem srdečný tep a preto sa pýtam prečo sa náramok cez aplikáciu pripojí v iných prípadoch ,ale samotný monitor srdečného pulzu nereaguje . Prosím o riešenie problému. Mám ešte náramok od fy MiO GO a ten nemá žiadny problém v pripojení s monitorom srdcového tepu ktorý ale samozrejme sa nevyrovná funkciami a možnosťami značky Polar.

Replies (2)

photo
1

Dobrý den,

zkoušel jste všechny možnosti připojení monitoru tepové frekvence, který správce bluetooth zařízení nabízí? Zejména v části "Bluetooth 4.0". Pokud ano, a stejně to nefunguje, bohužel s tím asi nic nenaděláme. Locus Map podporuje všechny standardní komunikační kanály na platformě bluetooth, bohužel se mohou vyskytnout anomálie jednotlivých výrobců, díky kterým zařízení s Locusem nekomunikuje. Zatím Locus neměl s Polarem problém, bohužel Vaše zařízení nemáme k dispozici pro otestování.

photo
1

Áno skúšal som ,tak ako píšem . Náramok sa pripojí v troch prípadoch bez problémov v časti "Bluetooth 4.0" ale nie v položke Monitoru tepovej frekvencie. V týchto položkách riadne vyžaduje párovací PIN ale u tejto jedinej má s tým asi problém . A to je celé zvláštne a preto som presvedčený, že je to nejaký problém v samotnej aplikácii . Rád by som Vám poskytol náramok k testovaniu, ale cesto si myslím ,že by malo byť Vašou komerčnou záležitosťou žiadať od výrobcov alebo predajcov produkty na vyskúšanie a oni by Vám ich radi poskytli lebo ide aj o ich obrat v predaji , nemyslíte ..................... ? pretože LOCUS je naozaj špička v podobných aplikáciách a preto ju mám aj zakúpenú.

photo
2

Zdravím Matěji,


hledám a zdá se, že pokud chcete vaše zařízení používat jako vysílač HR pro Locus Map, je třeba postupovat dle následujícího: https://support.polar.com/e_manuals/A370/Polar_A370_user_manual_English/Content/Using_A370_as_HR_sensor_accessory.htm

Pak by mělo fungovat připojení ne přes "Polar" možnost v Locusu, ale přes "Heart rate 4.0", tak zkuste.

Jiří M. aka Menion

photo
1

Presne v tomto režime to používam v spojení s LOCUS-om. V inom režime to ani nemôže fungovať a práve preto mi je nepochopiteľné prečo sa A370 pripojí len v režimoch tak ako píšem vyššie ale nie v režime Monitor srdečného tepu.

photo
1

Tak to bohužel neporadím. Zařízení aktuálně k testu nemáme a bohužel i priority a časové možnosti teď příliš BT zařízením nepřejí.

Píšu si to do seznamu "BT" problémů a pokud se ozve více lidí, dáme tomu vyšší prioritu. Prozatím ale bohužel.

Díky za pochopení,

Jiří M. aka Menion

photo
1

Dobrý deň ,tak to ma mrzí že to nie je možné riešiť. Nie som laik a preto keď to ide s pripojením v troch prípadoch.............. aj keď úplne k ničomu !! lebo napr. kadenciu náramok nepodporuje a práve len ten monitor srdečného tepu ,tak ja vidím problém v samotnej aplikácii. Budem rád ak sa Vám to v krátkom čase podarí vyriešiť. Inak musím pochváliť za skutočne výbornú spätnú komunikáciu ,je vidieť že Vám na vylepšovaní a nových funkciách produktu naozaj záleží.To aby Ste čakali že sa ozva viac ľudí nepovažujem za celkom rozumné pretože si myslím že 99% užívateľov využíva samotnú aplikáciu Polar FLOW ktorá ja rovnako vymakaná dobre a tak čakať s riešením vidím ako beh na dlhé trate.

photo
1

Nedal mi pokoj takýto stav a preto možno bude dobrá pre Vás informácia ,že som vyskúšal ako to funguje na tablete Lenovo TB3-730X ,Bol som prekvapený, že tam sa náramok pripojí bleskovo na monitor srdečného tepu a všetko funguje normálne .Rozdiel je len ten, že tablet pracuje s androidom 6. Vyskúšal som aj telefon Honor 6 ,tam je android 4.4.2 ale bohužial tam sa to chová rovnako nefunkčne ako v popisovanom stave na Huawei p20 lite s androidom 8. Preto si kladiem otázku v čom je problém ,či záleží na aktuálnom OS alebo hardware, V dvoch prípadoch ide o rovnakého výrobcu

photo
1

No to je zajímavý :/. Neumím si představit, že by v aplikaci byl nějaký problém kolem tohoto připojení, na druhou stranu netuším co by na HW stránce mohlo toto ovlivnit též.

Matěji, zkusme tedy tomu dát jeden pokud jestli jste ochoten si s tím ještě trošku pohrát.Je třeba:

Snad se zadaří, díky!

photo
1

Dobrý deň ,je síce večer a som doma a tak som to hneď skúsil. Urobil som všetko tak ako Ste popísali a náramok sa pripojil. No nemohol som skúsiť urobiť záznam trasy( keď nie je GPS nespustí sa nahrávanie resp. nebeží aj čas) lebo tu nemám príjem GPS. Podstatné je to, že náramok sa pripojil hneď na poprvý krát asi za 1 sec. ako monitor srdečného tepu a tak teraz, keďže to bolo úspešné, neviem či mám poslať aj tie logy a ako postupovať ďalej . Počkám na Vaše vyjadrenie.

photo
1

Zdravím,

aha takže s tou Beta verzí to funguje korektně? Zajímavé hlavně protože v té Beta verzi je vše v podstatě identické jako v poslední veřejné Free/Pro verzi.

Tak pak bych jedině zkusil ještě v té oficiální pro verzi kliknout u toho "HRM BT 4.0" na ikonu klíče kde je tlačítko "Odstranit asociaci", jestli nepomůže.

Jinak logy v tomto případě moc nepohou, protože tam vlastně není žádný problém vidět. Nicméně díky, možná to nakonec rozchodíme, ale opravdu rád bych věděl proč to tedy zlobí :/.

photo
1

Dobrý deň ,tak som to vyskúšal a spoločne sme prišli na problém. Ešte som zatial neskúšal zaznamenať trasu ,ale náramok sa po odstránení asociacie na tretí pokus prihlásil . Hurá............ Tým chcem vyjadriť poďakovanie za Vašu obrovskú snahu a trpezlivosť pri riešení problému .Nech sa Vám darí i naďalej , pretože LOCUS je a musí zostať NR 1

photo
1

Všetko funguje o.k. Vyskúšané so záznamom.

photo
1

Tak perfekt! To rád slyším. Ať slouží,

photo
1

Dobrý deň, chcel by som sa tiež opýtať, či je možné spárovať aj hodinky Polar Vantage M? Ďakujem

Replies have been locked on this page!