This object is in archive! 

nahlad

Daniel Obi Obert shared this question 5 years ago
Answered

Prosim vas, zistil som ze mi nezobrazuje nahlad. viete mi prosim napisat kde mozem robit chybu? dakujem. nikdy pred tym mi to nerobilo.


daniel

Replies (4)

photo
1

Dobrý den,

v tomto dialogu nastavujete pouze výchozí akci tlačítka po spuštění Locusu. Uzavřete dialog a klepněte ještě jednou na tlačítko rotace mapy a vyberte mód pohledu.

photo
1

Dobry den,

ved to vam pisem.ked kliknem na mod pohladu tak mi vobec neukazuje kam sa pozeram. a ked kliknem na rotaciu mapy ani ta sa neotaca.. Od: Locus Map <locus.map@asamm.com>

Odoslané: pondelok, 18. marca 2019 17:30:02

Komu: Daniel Obi Obert

Predmet: New Comment in "nahlad"

photo
1

A máte symbol rotace modře podsvícený, tzn. rotace je aktivní? Na vašem screenshotu nikoliv. Pokud je modře podsvícený symbol pohledu nebo rotace a přesto pohled ani mapa nerotují, je asi chyba v nastavení kompasu nebo jeho kalibraci. V tom případě zkontrolujte nastavení kompasu - Locus nastavení > GPS a senzory > Kompas (https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:user_guide:settings:gps#orientace), popř. nakalibrujte vestavěný kompas vašeho telefonu (pokud jej obsahuje) - https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:faq:how_to_calibrate_compass.

photo
1

kalibracia vstavaneho kompasu pomohla :)

dakujem velmi pekne Od: Locus Map <locus.map@asamm.com>

Odoslané: utorok, 19. marca 2019 12:20:01

Komu: Daniel Obi Obert

Predmet: New Comment in "nahlad"

Replies have been locked on this page!