This object is in archive! 

[SK] Upravené súradnice kešky sa nenačítajú do Locusu

Igor Šperka shared this problem 4 years ago
Solved

Keď mám cez web upravené súradnice kešky na finálne, tak pri aktualizácii kešky v Locuse sa súradnice nezmenia na finálne.

Replies (1)

photo
2

Ahoj Igore a Tomáši,

Chyba nalezena a opravena. Opravu jsem zatím hodil do beta kanálu, kde by se měla objevit během 2 hodin. Případně lze APK nainstalovat ručně.

Více: https://geocaching4locus.eu/download

photo
1

Diky, potvrzuji, ze to funguje. Zkusil jsem asi 5 kesi a vse ok, Xiaomi Redmi 4X, Android 7.1.2.

Kdy se to objevi v plne verzi? Precijen je to dost podstatna funkce a spousta uzivatelu neumi nainstalovat betaverze, nebo rucne z jinych zdroju (proti cemuz se mobil vetsinou brani a vyzaduje to zmenu nastaveni).

photo
1

Skvela prace, moc dekujeme, je to pro mne zasadni funkce! 👏

photo
2

V teto souvislosti jeste dotaz trosku OT:

Kdyz se nacte upravena kes, a objevi se ve vetsi vzdalenosti. Jakmile se k ni presunu tak, ze uvodky vyjedou z mapy, finalka zhasne (chapu, refresh zive mapy). Neni ale nejaka moznost jak tomu zabranit? Aby uz nactene zustaly zobrazene. Jedine funguje ulozit kes, ale to nejde delat stale dokola....

photo
2

Vydání verze 3.0.1 bych viděl buď dnes večer, nebo zítra ráno. Ještě jsou tam 2 - 3 chyby, které bych chtěl opravit do té verze 3.0.1.

Co se týká Živé mapy a corrected coordinates, už se to tu kdysi řešilo. Problém je ten, že API vždy pracuje s původními souřadnicemi. Takže když se přes API zeptám na keše v nějaké oblasti, vrátí mi keše které tam patří podle původních souřadnic, ne podle corrected coordinates.

Zkusím se optat Groundspeaku, jestli by s tím nešlo něco udělat. V poslední době jsou docela otevření návrhům na změnu API.

photo
1

Diky za odpoved. K tem corrected coordinates me napada. Uz ted lze u kese zobrazit parkovaci waypointy nebo stage. Nesel by stejny princip pouzit i na ty upravene souradnice? Samozrejme museli by se ulozit a pouzit i po tom, co vychozi souradnice zmizi z mapy. Coz chapu uz jako velky zasah za programu, ale bylo by to fajn kdyby se to podarilo.

photo
1

To by byl uplny ideal. Ale kdyby ne, tak (nevim jak) jen mit moznost zabranit automatickemu smazani uz jednou zobrazenych finalek, kdyz uvodky vyjedou z obrazovky, treba jen pri vetsim zvetseni mapy - a ikona zmizi. Mit moznost rucniho prekresleni tapnutim, ale jinak jen pridavat, neubirat. Chapu asi problem s vetsi narocnosti na pamet, ale kdyby byl nejaky napad co a tim, jako extra nastaveni?

photo
1

Tak verze 3.0.1 je již na Google Play.

Replies have been locked on this page!