This object is in archive! 

Obchod Play - aktualizace Locus Pro

. shared this question 4 years ago
Answered

Dobrý den, v poslední době (již asi tři aktualizace zpět) jsem v Locus Pro (poslední verzi mám 3.37.2) pozoroval zdlouhavé načítání polohy zařízení. Chtěl jsem proto dnes nejprve provést aktualizaci ale ejhle nemohu v obchodu Play vůbec najít Locus Pro ani free verzi. Locus není ani v seznamu mých aplikací na Play storu. Provedl jsem výmaz cashe i aktualizaci obchodu i služeb google ale stále nic. Původně jsem chtěl provést reinstal Locusu ale mám obavu ho odinstalovat, když ho v obchodu nevidím. Evolveo Q8, android v. 4.4.4 ; Můžete prosím poradit. Nerad bych přišel o tuto nejlepší map aplikaci. Děkuji. Kilian; pkilian@centrum.cz

Replies (2)

photo
1

Dobrý den,

bohužel, od verze 3.38 je Locus Map kompatibilní se zařízeními na Androidu 5 a vyšším. Poslední verze, která jede na Vašem Androidu, je právě 3.37.2. Starší verze udržujeme ve veřejném repozitáři na https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:faq:devices_older_android.

S pozdravem

Michal

photo
1

Aj.Tak z toho jsem měl obavy. Je jasné že udržovat aplikaci pro všechna zařízení není možné. No nic, Locus neopustím, takže začínám šetřit na nový hardware. Moc děkuji za odpověď a za Locus. 

Kilian

Dne st, 10. 7. 2019 9:57 uživatel Locus Map <locus.map@asamm.com> napsal:

Replies have been locked on this page!