This object is in archive! 

[CZ] Chybí nabídka interních témat

Jiří Souček shared this question 4 years ago
Answered

Dobrý den, před časem se mi přestaly zobrazovat témata Locus Map, zobrazuje se pouze turistická/cyklo mapa a nabídka ostatních (zimní, město, silniční) zmizela.

Replies (4)

photo
1

Dobrý den,

děkuji za příspěvek, tuto chybu jsme myslím ještě nezaznamenali. Mohl bych Vás prosím požádat o tvorbu snímků obrazovky z levého menu:

Otevřete prosím levý akční panel - Mapová témata, tak jak je popsáno v https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:user_guide:maps_locusmaps#jak_prepinat_mezi_mapovymi_tematy

Vidíte skutečně v nabídce pouze Hike&Bike? Mohl bych Vás prosím požádat o zmíněný screenshot (pokud je to možné?)

Děkuji

Petr Voldán

photo
1

Dobrý den,

děkuji, už jsem si to nastavil. Původně jsem si totiž levý akční panel skryl, abych měl plochu s mapou volnější, a volbu mapových témat prováděl přes rychlá nastavení. Odtud však aktuálně tato volba zmizela a já ji v základním nastavení nemohl nejít. No nic, už to mám, děkuji.

Mám ještě jeden dotaz - během záznamu trasy mi po nějaké době mobil přestane "držet" aktuální pozici. Kurzor mám nastaven na 1/3 displeje. Rozjedu se, nahrávání běží, mapa se pohybuje a natáčí dle směru a rychlosti jízdy, vše ok, avšak po nějaké době se se mapa zastaví a kurzor s aktuální polohou se začne na mapě pohybovat a nakonec z mapy zmizí. Když funkci reaktivuji (tlačítkem vlevo dole), chvíli polohu opět drží, ale během cca 2 minut se mapa opět přestane pohybovat, a tak se to opakuje. Locus obvykle používám při cykloturistice, dříve mobil "držel" pozici bez problémů. Je problém s mobilem, nebo někde jinde?

Díky za info

Jiří Souček

pá 28. 6. 2019 v 17:08 odesílatel Locus Map <locus.map@asamm.com> napsal:

photo
1

Dobrý den,

rozumím. K vaší druhé chybě - není možné, že si během zmíněných 2 minut posunete s mapou, čímž dojde k vyrušení nastavení 'držet polohu'. Případně zkuste zapnout nastavení Menu - Nastavení - Ovládání - Mapová obrazovka - Drzet pozici https://docs.locusmap.eu/doku.php?id=cz:manual:user_guide:settings:control#drzet_pozici_uprostred

Děkuji, Petr Voldán

photo
2

Asi ne, teď v sobotu to už bylo bez problémů, jestli to nemohlo být třeba teplem, bylo to koncem června, bylo skoro 40°C a telefon byl dost na slunci a ještě k tomu v pouzdru :-)

No nic, děkuji za odpovědi. Na Locus jinak nedám dopustit, skvělá práce!

Jiří Souček

po 15. 7. 2019 v 10:36 odesílatel Locus Map <locus.map@asamm.com> napsal:

Replies have been locked on this page!