This object is in archive! 

[CZ] Smazání vektorových map na Xiaomi

stave shared this problem 4 years ago
Solved

Dobrý den, při automatickém čištění se mi vymažou z adresáře stažené vektorové mapy, body a trasy. Vše je nutno poté z cloudu obnovit a vektorové mapy instalovat znovu. Lze nějakým způsobem čištění dat z Locusu vyčlenit? Telefon Xiami Mi 9, Android 9, pouze vnitřní paměť telefonu 128 GB.

Replies (2)

photo
2

Zdravím,

během posledních pár dní jste snad už pátý kdo nám píše o tomhle novém problému. Změnilo se něco? Update Xiaomi a nový agresivnější "čistič"?

Co hledám na internetu, zdá se že by mohlo fungovat

  • nechat čistič najít data ke smazání
  • v seznamu nálezů dlouze stisknout na Locus Map a vybrat něco jako "udělit vyjímku"

Kolega @Michal Stupka co má též Xiaomi zařízení bude dostupný začátkem dalšího týdne, tak ten kdyžtak zkusí dodat přesné fungování toho postupu (pokud je stále platný).

Menion

photo
1

Děkuji Vám za plnohodnotnou odpověď. Tak jsem to nakonec dal dohromady přesně dle Vaší rady. V systémové app najet na čištění > dlouze podržet ikonu app ( v našem případě Locus) > zobrazí se nabídka na vyčlenění app z čištění > přidat do vyjímek. Ještě předtím není od věci si z nabídky soubory nechat zobrazit,.......ty, které se do vyjímek budou zapisovat. Od kolegy si odpověď rád samozřejmě přečtu. Hezký den, Standa.

photo
1

Dobrý den,

nemám, co bych dodal. Sám jsem se stal obětí "čističe", naštěstí mám data Locusu zálohovaná mimo telefon. Od té doby aktivně Locus z nabídky čištění odstraňuju, a to včetně addonů.

S pozdravem

Michal, Locus team

Replies have been locked on this page!