This object is in archive! 

[CZ] Odkaz z bodu zájmu způsobí zmizení bodů

MartinV shared this problem 4 years ago
Solved

V LoMaps tapnu na bod na mapě (ne můj, ale třeba památník, kostel apod), vyjede bublina, dalším tapnutím se dostanu do detailu bodu. Pokud je tam odkaz na openstreetmap.org a tapnu na něj, začne problikávat zelené okno viz příloha. Blikání lze zastavit pouze tl. ZPĚT, Tím se vše vrátí do normálu, ale zmizí všechny body na mapě. Po restartu Locusu je vše OK.

Zkusil jsem na staší mapě CZ a zcela nově koupené DE. Pokud je tam jiný odkaz, tak se normálně otevře v prohlížeči a vše je v pořádku.

Replies (2)

photo
1

Zdravím Martine,

díky za nahlášení celkem zajímavého problému. Strávil jsem na něm teď dobré dvě hodiny a stále nemám kloudné řešení. Problém je, že nejspíše omylem máte Locus Map nastaven jako defaultní aplikace pro openstreemap.org linky a tak se vám aplikace točí ve smyčce protože každé zavolání opět zavolá Locus Map. Upravil jsem alespoň tohle chování, nicméně vynutit otevření ve web prohlížeči se mi nedaří. Zkuste nicméně zrušit Locus Map jako "default" aplikaci v systému. Mělo by to pomoci.

Menion

photo
2

Díky za reakci, pomohlo nastavení "Otevírání podporovaných odkazů" přehodit z "Otevírat v této aplikaci" na "Neotevírat v této aplikaci". Paráda.

Martin

Replies have been locked on this page!